MORTENSAFTEN I ET DANSK BRASSERIE 10. NOVEMBER FRA KL. 18.00

En aften hvor traditioner & fornyelser mødes.

Et måltid der er fuld af velsmag, minder & hygge!!

Måltidet består af and i fire serveringer. Kan supleres med velkomst, ost & søde sager.

Det er enkelt, unikt & enestående.

  

BOBLER & "DEN GRIMME ÆLLING" KR. 111,-

  

EN AND I FIRE SERVERINGER KR. 333,- TILHØRENDE VINE +KR. 333,-

TATAR AF RØGET AND FRA OMHU MED BLOMMER FRA KARENSMINDE

STEGT ANDELEVER MED MOR TOVES HYLDEBÆRSUPPE

SVAMPE ALA CREME MED ANDEKRÅSER & PETER BAGERS BUTTERDEJSFLAGER

"KREBINETTER" & GRÅAND FRA GYLLINGENÆS MED LOKALE RØDDER & ÆBLER

  

OSTEBORD KR. 99,- TILHØRENDE VIN +KR. 99,-

  

SYNDIGT & SØDT KR. 88,- TILHØRENDE VIN +KR. 99,-

  

KAFFE MED PETER BAGERS SMÅ SØDE KAGER KR. 55,- 

 

HELE ANDEDAMMEN - ALLE 8 SERVERINGER INKL. DRIKKE KR. 888,-