HEINER SAUER I ET DANSK BRAISSERI 11/8 KL. 18.00
Unico får den 11. august besøg af en af Tysklands helt store vinmagere.
Heiner Sauer der både har et tysk & et spansk vinhus kigger forbi
vores nyrenoverede lokaler & præsentere et udvalg af hans bedste vine.
Køkkenet har rethinkt en række danske klassiker tilpasset de udvalgte vine.
Det bliver en unik aften til en enestående pris.

9 SERVERINGER, 6 VINE & KAFFE PR. PERSON KR. 777,-
3 SNACKSRETTER, 3 SALTEDE RETTER, 3 SØDE SAGER
3 HVIDE VINE, 3 RØDE VINE, KAFFE

SNACKSRETTERNE & DE HVIDE VINE

 

EN REJEMAD
håndpillede rejer - skaldyrscreme - citron
RIESLING Bundtsandstein 2016

 

KRABINETTER
taskekrabbe - ærter fra samsø - dild
SAUVING BLANC Löss 2016

 

WIENERSCHNITZEL
tatar - dreng - toast melba
WEISBURGUNDER Godramsteiner Kalkgestein 2016

 

SALTEDE RETTER & DE RØDE VINE

 

VAGTEL A LA DANOISE
rabarber - agurk - korn

ST. LAURENT 2015

 

TARTELET MED GRIS A LA CREME
grillet nakke af gris - kantareller - masser af persille

SÄPTBURGUNDER Kalkmergel 2015

 

KÅLDOLMER
kæber & tunge af okse – savoykål - pebervinaigrette
SYRAH 2014

 

SØDE SAGER & KAFFE

ROMBUDDING & JORDBÆR

KOLDSKÅL & SOLBÆR

BRUNSVIGER & HINDBÆR

 

 


KULTURBY 2017 RETHINK THE TASTE OF DENMARK 27/6-6/8

Juli måned på Unico står i kulturbyens navn & vi tager temaet helt bogstavligt & "rehtink'er" danske klassikere.

 

FROKOST

RETHINK SMØRREBRØD PR. STIK. KR. 88,-

RETHINK SMØRREBRØDSMENU 3 STK. & EN LILLE OVERRASKELSE KR. 222,-

 

AFTEN

1 RET = FORRET/ 2 RETTER = HOVEDRET

SALTEDE RETTER, OSTE & SYNDIGE DESSERTER PR. STK. KR. 88,-

TILVALG AF KARTOFLER & ANDRE GRØNNE SAGER PR. STK. KR. 33,-

  

RETHINK 2017 MENUEN (3 RETTER) KR. 222,00

DRIKKEVAREMENU 3 GODE VINE KR. 222,- / ØL KR. 111,-

LIDT AT STARTE PÅ (BOBLER/ØL & EN "HÅNDMAD") KR. 99,-

KAFFE & SØDT KR. 55,-

ENKELT, UNIKT & ENESTÅENDE

  

SE HELE MENUKORTET

 


 

AARHUS FESTUGE 2017 25. AUGUST TIL 3. SEPTEMBER

Igen i år rykker vi til Aarhus i festugen & som noget nyt tager vi Skovmøllen med.

På menukortet vil der være danske brasserie retter fra Unico, smørrebrød & kaffe/kage fra Skovmøllen.

I kan finde os på officerpladsen ved ridehuset.

Menuerne offentliggøres i løbet af sommeren.

Glæd jer. Det gør vi.

 


 

EN VILD AFTEN I ET DANSK BRASSERIE

7. OKTOBER KL. 18.00

Vildt, svampe, bær & andet godt fra skovene omkring os.

Et måltid bestående af 10 unikke serveringer med tilhørende vine fra Vinotheket.

  

TRE "HÅNDMADDER LANGT UDE I SKOVEN"

"FRIKASSÉ" MED SPRÆNGT AGERHØNE & SPRØD TÆRTE

"EFTERÅRSRULLE" MED VILDSVIN & TYTTEBÆR

"ÆBLEFLÆSK" MED GRAVAD HJORT FRA OMHU & TIMIAN

  

FIRE VILDE RETTER 

VILD PARISERBØF MED VAGTELÆG & BLOMMER FRA KARENSMINDE

VILD CONSOMMÈ MED FOIE GRAS & KASTANJER

VILD TARTELET MED GRÅAND FRA GYLLINGENÆS & SVAMPE

VILD SKIPPERLABSKOV MED RÅVILDT FRA DYREHAVEN & ENEBÆR

  

TRE "SYNDIGE" SAGER FRA SKOVENS DYB

BUDDING MED GRAN & RENSDYRLAV

FROMAGE MED SKOVSYRER & SKOVMÆRKE

RØD GRØD MED SKOVENS BÆR & EGETRÆSIS

  

INKL. BOBLER, TILHØRENDE VINE & KAFFE TIL DET SØDE

KR. 888,-

   


MORTENSAFTEN I ET DANSK BRASSERIE 10. NOVEMBER FRA KL. 18.00

En aften hvor traditioner & fornyelser mødes.

Et måltid der er fuld af velsmag, minder & hygge!!

Måltidet består af and i fire serveringer. Kan supleres med velkomst, ost & søde sager.

Det er enkelt, unikt & enestående.

  

BOBLER & "DEN GRIMME ÆLLING" KR. 111,-

  

EN AND I FIRE SERVERINGER KR. 333,- TILHØRENDE VINE +KR. 333,-

TATAR AF RØGET AND FRA OMHU MED BLOMMER FRA KARENSMINDE

STEGT ANDELEVER MED MOR TOVES HYLDEBÆRSUPPE

SVAMPE ALA CREME MED ANDEKRÅSER & PETER BAGERS BUTTERDEJSFLAGER

"KREBINETTER" & GRÅAND FRA GYLLINGENÆS MED LOKALE RØDDER & ÆBLER

  

OSTEBORD KR. 99,- TILHØRENDE VIN +KR. 99,-

  

SYNDIGT & SØDT KR. 88,- TILHØRENDE VIN +KR. 99,-

  

KAFFE MED PETER BAGERS SMÅ SØDE KAGER KR. 55,- 

 

HELE ANDEDAMMEN - ALLE 8 SERVERINGER INKL. DRIKKE KR. 888,-