BUFFET - ET UNIKT MÅLTID (MIN. 20 PERS.) KR. 222,-

SKAL FORUDBESTILLES SENEST FEM DAGE FØR.
VI TAGER FORBEHOLD FOR UDSOLGT & ENKELTE RÅVARER ÆNDRINGER.

VED MINDRE END 20 PERSONER ANBEFALER VI VORES GOURMET TAKE AWAY.

 TILKØB AF KOK TIL AFVIKLING AF MADEN KR. 333,- PR. PÅBEGYNDT TIME.

Portionsanrettet forret & hovedretsbuffet anrettet på vores service.

Vi tilbyder derudover en lang række tilvalg alt efter lyst & behov.

 

17/4-16/7 

FORRET - LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & svenske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & urtesalat

  

HOVEDRETSBUFFET

Nordjysk naturkvæg sous de vide 56,7

Skindstegt kylling fra Hopballe mølle

Rødvinssauce der smager

 Kartofler 2017 med ramsløg, rigeligt smør & Islandsk salt

Grønne salater med mormordressing & croutons
Spæde grønsager, frisé, vinaigrette med hyldeblomst & øko urter

 

TILVALG (SKAL VÆLGES TIL ALLE)

OPGRADER FORRET TIL 3 SMÅ LÆKRE FISKETAPAS +KR. 88,- 

Færøsk laks, agurk fra Malling, urteemulsion & svenske "kaviar"

Smørkonfiteret torsk, syltede hvide asparges & estragon

"Rejeburger" med håndpillede rejer, god mayo & citrus

 

OPGRADER NORDJYSK NATURKVÆG TIL OKSEMØRBRAD +KR. 66,-

 

DESSERT (PORTIONSANRETTET) +Kr. 66,-

Havtornsorbet* & "pannacotta"
Karamel, havtorn* i vanilje sirup & brændt chokolade

*Skifter til jordbær alt efter den danske sæson 

 

OPGRADER DESSERT TIL DESSERTBUFFET +KR. 77,-

Trifli med rabarber, rugbrødsknas & vanilje"creme"

Pannacotta, havtorn/jorbær & brændt chokolade
"Studenterbrød"

17/7-1/10

FORRET - LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & svenske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & urtesalat

  

HOVEDRETSBUFFET

Nordjysk naturkvæg sous de vide 56,7

Skindstegt kylling fra Hopballe mølle

Rødvinssauce der smager

 Kartofler 2017 med økourter, rigeligt smør & Islandsk salt

Grønne salater med mormordressing & croutons
Sommergrønt, frisé, vinaigrette med hyldeblomst & øko urter

 

TILVALG (SKAL VÆLGES TIL ALLE)

OPGRADER FORRET TIL 3 SMÅ LÆKRE FISKETAPAS +KR. 88,- 

Færøsk laks, agurk fra Malling, urteemulsion & svenske "kaviar"

Slethvar, blomkål fra Marienlyst, maltgrene & karse

"Rejeburger" med håndpillede rejer, god mayo & citrus

OPGRADER NORDJYSK NATURKVÆG TIL OKSEMØRBRAD +KR. 66,-

DESSERT (PORTIONSANRETTET) +Kr. 66,-

Danske brombær & flødeparfait med masser af vanilje
Brunsvigerdrys, brombær"guf" & havesyrer

OPGRADER DESSERT TIL DESSERTBUFFET +KR. 77,-

Brombær, creme fraiche 48& & brunsvigerknas

Pannacotta, hindbær & brændt chokolade
Peter bagers jordbærkage