MENUER (MIN. 20 PERSONER)

FORRET, HOVEDRET & DESSERT KR. 333,-

SKAL FORUDBESTILLES SENEST FEM DAGE FØR.

VED MINDRE END 20 PERSONER ANBEFALER VI VORES GOURMET TAKE AWAY.

Der medfølger kok til afvikling af maden.

Vi medbringer desuden tallerkener til alle retterne.

  

17/4-16/7

 

FORRETTER

  

LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & danske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & sprøde salater

  

ET ANDERLEDES STJERNESKUD

Skærising sous de vide 48C, håndpillede rejer & ørredrogn

Råmarinerede hvide asparges, "1000 øers dressing", toast Melba & øko urter fra Lars i Lisbjerg

 

 HOVEDRETTER (Vælg mellem fire slags kød)

SKINDSTEGT KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE & TRØFFELSAUCE

NORDJYSK NATURKVÆG SOUS DE VIDE 56,7 & TIMIANSAUCE

OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG (+Kr. 66,- Pr. person)

Spæde grønsager, gulerodscreme & klorofyl olie der smager

Kartofler 2017 med ramsløgssmør & Islandsk salt

 

OST & DESSERT

OSTE FRA ARLA UNIKA

Velvalgte unikke oste med behørigt tilbehør

  

DANSKE RABARBER

Flødeparfait & bagt rabarberkompot med vanilje
Rugbrødsknas med chokolade, rabarber"guf" & havesyrer

 
HAVTORN* FRA VESTKYSTEN

Havtornsorbet & "pannacotta"
Karamel, havtorn i vanilje sirup & brændt chokolade

*Skifter til jordbær alt efter sæsonen

 

17/7-1/10

 

FORRETTER

  

LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & danske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & sprøde salater

  

SLETHVAR & ØSTERS

Saltet slethvar & østersvinaigrette

Masser af kål fra Marienlyst, maltgrene & karse

 

HOVEDRETTER (Vælg mellem fire slags kød)

SKINDSTEGT KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE & HØNSEGLACE MED ESTRAGON

NORDJYSK NATURKVÆG SOUS DE VIDE 56,7 & TRØFFELSAUCE

OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG (+Kr. 66,- Pr. person)

Sommergrønt, gulerodscreme & klorofyl olie der smager

Kartofler 2017 med urtesmør & Islandsk salt

 

OST & DESSERT

OSTE FRA ARLA UNIKA

Velvalgte unikke oste med behørigt tilbehør

  

DANSKE BROMBÆR

Danske brombær & flødeparfait med masser af vanilje
Brunsvigerdrys, brombær"guf" & havesyrer

 
DANSKE HINDBÆR

Hindbærsorbet & "rombudding"
Karamel, hindbær i vanilje sirup & brændt chokolade