MENUER (MIN. 20 PERSONER)

FORRET, HOVEDRET & DESSERT KR. 333,-

SKAL FORUDBESTILLES SENEST FEM DAGE FØR.

VED MINDRE END 20 PERSONER ANBEFALER VI VORES GOURMET TAKE AWAY.

Der medfølger kok til afvikling af maden.

Vi medbringer desuden tallerkener til alle retterne.

  

MENUEN 2/10-22/12

17/7-1/10

 

FORRETTER

  

LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & danske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & sprøde salater

  

SLETHVAR & ØSTERS

Saltet slethvar & østersvinaigrette

Masser af kål fra Marienlyst, maltgrene & karse

 

HOVEDRETTER (Vælg mellem fire slags kød)

SKINDSTEGT KYLLING FRA HOPBALLEMØLLE & HØNSEGLACE MED ESTRAGON

SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE 56,7 & TRØFFELSAUCE

OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG (+Kr. 77,- Pr. person)

Sommergrønt, gulerodscreme & klorofyl olie der smager

Kartofler 2017 med urtesmør & Islandsk salt

 

OST & DESSERT

OSTE FRA ARLA UNIKA

Velvalgte unikke oste med behørigt tilbehør

  

DANSKE BROMBÆR

Danske brombær & flødeparfait med masser af vanilje
Brunsvigerdrys, brombær"guf" & havesyrer

 
DANSKE HINDBÆR

Hindbærsorbet & "rombudding"
Karamel, hindbær i vanilje sirup & brændt chokolade