KONFIRMATION 2017

 

3 RETTERS MENU

FORRET, HOVEDRET & DESSERT KR. 333,-

EKSTRA RET KR. 88,-

   Vi tager forbehold for enkelte råvarer ændringer.

Der medfølger kok til afvikling af maden.

Vi medbringer desuden tallerkener til alle retter.

 

FORRETTER

  

LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & svenske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & sprøde salater

  

ET ANDERLEDES STJERNESKUD

Skærising sous de vide 48C, håndpillede rejer & ørredrogn

Råmarinerede hvide asparges, "1000 øers dressing", toast Melba & øko urter fra Lars i Lisbjerg

 

HOVEDRETTER (Vælg mellem fire slags kød)

 

SKINDSTEGT KYLLING FRA HOPBALLE MØLLE & TRØFFELSAUCE

CULOTTE 63C AF NORDJYSK NATURKVÆG & TIMIANSAUCE MED BRAISERET SKANK

LAMMECULOTTE 63C & ROSMARINSAUCE MED BRAISERET LAMMEKÆBER

OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG & TIMIANSAUCE MED BRAISERET SKANK (+Kr. 66,- Pr. person)

Spæde grønsager, gulerodscreme & klorofyl olie der smager

Kartofler 2017 med ramsløgssmør & Islandsk salt

 

OST & DESSERT

 

OSTE FRA ARLA UNIKA

Velvalgte unikke oste med behørigt tilbehør

  

DANSKE RABARBER

Flødeparfait & bagt rabarberkompot med vanilje
Rugbrødsknas med chokolade, rabarber"guf" & havesyrer

 
HAVTORN FRA VESTKYSTEN

Havtornsorbet & "pannacotta"
Karamel, havtorn i vanilje sirup & brændt chokolade

 

KONFIRMATIONSBUFFET - ET UNIKT MÅLTID KR. 222,-

Portionsanrettet forret & hovedretsbuffet anrettet på vores service.

Vi tilbyder derudover en lang række tilvalg alt efter lyst & behov.

TILKØB AF KOK TIL AFVIKLING AF MADEN KR. 333,- PR. PÅBEGYNDT TIME.

 

FORRET - LAKS EN BELLEVUE

Rimmet færøsk laks & svenske "kaviar"

Vagtelæg, agurker fra Malling, urteemulsion & urtesalat

  

HOVEDRET (BUFFET)

Culotte sous de vide af nordjysk naturkvæg

Skindstegt kylling fra Hopballe mølle

Rødvinssauce der smager

 Kartofler 2017 med ramsløg, rigeligt smør & Islandsk salt

Grønne salater med mormordressing & croutons
Spæde grønsager, frisé, vinaigrette med hyldeblomst & øko

 

TILVALG (SKAL VÆLGES TIL ALLE)

OPGRADER FORRET TIL 3 SMÅ LÆKRE FISKETAPAS +KR. 88,- 

Færøsk laks, agurk fra Malling, urteemulsion & ørredrogn

Smørkonfiteret torsk, syltede hvide asparges & estragon

"Rejeburger" med håndpillede rejer, god mayo & citrus

 

OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG +KR. 66,-

  

3  VELVALGTE OSTE FRA ARLA UNIKA +KR. 55,-

Inkl. nøddeknækbrød & sæsonaktuel tilbehør

 

HAVTORN FRA VESTKYSTEN +KR. 55,-

Havtornsorbet & "pannacotta"
Karamel, havtorn i vanilje sirup & brændt chokolade

   

OPGRADER DESSERT TIL DESSERTBUFFET +KR. 77,-

Trifli med rabarber, rugbrødsknas & vanilje"creme"

Pannacotta, havtorn & brændt chokolade
"Studenterbrød"