ARRANGEMENTER

alle vores arrangementer skal bestilles via online booking
enkle arrangementer skal betales når man bestiller bordet
ønsker man at annullere sin bestilling så returneres
-frem til tre dage før – hele beløbet (minus reservations gebyret)
-indenfor de sidste tre dage – hele beløbet udstedes som gavekort

 

ET VILDT MÅLTID
DEN 27/10 FRA KL. 17.30

en aften med fokus på det danske vildt & gode vine fra vinotheket

DØRENE ÅBNER KL. 17.30
FØRSTE RET SERVERES KL. 18.00
SIDSTE UDSKÆNKNING KL. 22.30

 

MÅLTIDET

 

APERITIF & SNACKS
røget dyrekølle, lokeost & masser af karse
tærte med vild paté & sennep
kartoffelchips sour cream´n onion, røget dyrehjerte & enebæremulsion

Gewurztraminer Sekt, Weingut Bamberger, Nahe

 

“VILD” CONSOMMÉ
vildt bouillon med tyttebær & kastanjemousse
gratineret surdejsbrød

l´Etoile Chardonnay 2015, Domaine Baud, Jura

 

SKOVDUE ROSSINI
rosastegt skovduebryst & trøffelsauce
stegt foie gras & smørstegt brioche
æbler fra karensminde & kål

Pinot Noir 2015, Weingut Wagentristl, Neusiedlersee Hügelland

 

HÅRVILDT FRA DYREHAVEN
vild sauce med svampe, rødbeder & rødbedegastrik
morkel & sellerimousse
rødbedeviniagrette & syltet selleri
maltgrene & svampejord, persille & timian

Cotes du Rhone Sols et Sens 2015 MG, 4 Chemins, Laudun

 

OSTEBRÆT
stort udvalg af arla unikas håndlavede oste
syltede valnødder & abrikoser
vores hjemmebagte maltknækbrød med nødder

Tawny Port, Martha´s, Douro

 

KAFFE & SØDE SAGER
citrustærte
kirsebær & chokolade
kransekage
kokostoppe

PR. PERSON KR. 789,-

 

MORTENS AFTEN
DEN 10/11 FRA KL. 17.30

4 SERVERINGER & VINBAR KR. 456,-

DØRENE ÅBNER KL. 17.30
FØRSTE RET SERVERES KL. 18.00
VINBAREN LUKKER KL. 22.30

 

MÅLTIDET

når anden er god er alting godt

 

LØGSUPPE & CONFIT DE CANARD
andeconsommé med masser af løg & enebær
tærte med confit de canard, rosmarin & havgus

 

ANDELEVER & PIGHVAR
andelevermousse med cognac & peber på toast melba
pighvar fra bønnerupstrand confiteret i andefedt
trøffelsauce med masser af svampe & timian

 

GRÅAND FRA GYLLINGENÆS
calvadossauce med æbler fra karensminde
persillerodscreme & persillerødder stegt i andefedt
æble glaserede valnødder & stegt grønkål

 

FLØDEPARFAIT & FLAMBEREDE SVESKER
flødeparfait med madeira
hasselnødder & mynte
svesker flamberet i røget whiskey

 

VINBAREN

vine fra hele verdenen & alkoholfrie drikke

 

3 HVIDE VINE
4 RØDE VINE
2 SLAGS PORTVIN

FLERE SLAGS HJEMMELAVEDE SAFTER
ÆBLEJUICE FRA KARENSMINDE

 

TILKØB AF BOBLER & SMÅ OVERRASKELSER KR. 95,-
TILVALG AF OSTEBORD +KR. 125,-
KAFFE & SØDE SAGER +KR. 55,-