ARRANGEMENTER 2019

på denne side vil vi løbende offentliggøre arrangementer
på nuværende tidspunkt er vi allerede klar med dinnerdays
arrangementer & datoer offentliggøres snarest

 

 

DINNERDAYS 8.-16. FEBRUAR

i forbindelse med vinterferien er vi med i dinnerdays
hos os bliver der ingen stress – tværtimod
vi har kun et seat så i skal ikke skynde jer igennem de 3 retter
i kan blot læne jer tilbage & nyde livet
måske endda udvide de 3 retter til 4, 5, eller 6 retter
& tilkøbe vinbar ad libitum

 

DINNERDAYS SKAL BOOKES VIA DETTE LINK

UNICO – DINNERDAYS

 

MENUEN

 

HUMMERBISQUE
cremet jomfruhummersuppe & pocheret æg
havgus & masser af kål

 

KALVESTEG BEARNAISE
meget mør kalveculotte & bearnaise créme
fritter & caesar salat

 

CRÈME BRÛLÈE & MANGO
klassisk brændt vaniljecreme med god vanilje mango
kokos & brændt hvid chokolade

 

3 RETTER KR. 210,-

 

OPGRADER TIL 4, 5 ELLER 6 RETTER 
4 RETTER KR. 275,-
5 RETTER KR. 340,-
6 RETTER KR. 405,-

 

DE EKSTRA RETTER: VÆLGES PÅ DAGEN 

NB: Da der er tale om delemad så skal der vægles SAMME retter til hele bordet.

 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks & flødestuvet spinat
brændt citron & masser af dild

 

TATAR I TÆRTE
dansk kødkvæg rørt med masser af smag
henlagte tomater & løvstikke

 

OSTEBRÆT
3 gode oste fra arla unika med behørigt tilbehør

 

 

TILKØB AF DRIKKE: VÆLGES PÅ DAGEN  

ØLMENU PR. GLAS KR. 45,-

 

VINMENU PR. GLAS FRA KR. 65,-/85,-

 

VINBAR AD LIBITUM KR. 275,-
inkludere også øl & alkoholfrie drikke