MORTENS AFTEN
DEN 10/11 FRA KL. 17.30

4 SERVERINGER & VINBAR KR. 456,-

DØRENE ÅBNER KL. 17.30
FØRSTE RET SERVERES KL. 18.00
VINBAREN LUKKER KL. 22.30

 

 

MÅLTIDET

når anden er god er alting godt

 

LØGSUPPE & CONFIT DE CANARD
andeconsommé med masser af løg & enebær
tærte med confit de canard, rosmarin & havgus

 

ANDELEVER & PIGHVAR
andelevermousse med cognac & peber på toast melba
pighvar fra bønnerupstrand confiteret i andefedt
trøffelsauce med masser af svampe & timian

 

GRÅAND FRA GYLLINGENÆS
calvadossauce med æbler fra karensminde
persillerodscreme & persillerødder stegt i andefedt
æble glaserede valnødder & stegt grønkål

 

FLØDEPARFAIT & FLAMBEREDE SVESKER
flødeparfait med madeira
hasselnødder & mynte
svesker flamberet i røget whiskey

 

VINBAREN

vine fra hele verdenen & alkoholfrie drikke

 

3 HVIDE VINE
4 RØDE VINE
2 SLAGS PORTVIN

FLERE SLAGS HJEMMELAVEDE SAFTER
ÆBLEJUICE FRA KARENSMINDE

 

TILKØB AF BOBLER & SMÅ OVERRASKELSER KR. 95,-
TILVALG AF OSTEBORD +KR. 125,-
KAFFE & SØDE SAGER +KR. 55,-