ARRANGEMENTER 2019

 

WINEMAKERS  & DANSKE ASPARGES 1/6
KONG ARTHUR – ET KONGELIGT MÅLTID 20/5 – 29/6
SPIS & STØT 30/5 – 8/6

MORTENS AFTEN 10/11

 

FOR NÆRMERE INFO, MENUER & PRISER SE NEDENFOR

 

 

WINEMAKERS & DANSKE ASPARGES 1/6


 

7 ENKLE SNACKS / 7 UNIKKE RETTER / 7 ENESTÅENDE VINE

en ENKELT aften hvor vi i samarbejde med vinotheket & weingut am berg
byder på UNIK mad & ENESTÅENDE vin

 

DE 7 ENKLE SNACKS

JOMFRUHUMMER & CAVIAR

iskold hummershot med hvid asparges skum & citron caviar

PIGHVAR & ØSTERS

pighvar & grønne asparges i maltdej, østersremoulade med hyldeblomst & karse

ÆG & TRØFFEL

saltet marengs med trøffel & grønne asparges

KYLLING & MORKLER

tærtelet med høns i hvide asparges, timian & morkler

GRIS & HASSELNØDDER

grillede spareribs i sherrymarinade, hasselnødmayonnaise med aspargesflager, havgus & rosmarin

KALV & FOIE GRAS

tatar rørt med hindbær, grønne asparges & dild, foie gras i sprød svampe”skal”

RABARBER, GULD & ILD

guldsorbet på hvide asparges & gelber muskateller, rabarber vinaigrette med mandelolie, rabarbersnaps

 

DE 7 UNIKKE RETTER

JOMFRUHUMMER & CAVIAR

ceviche af jomfruhummer, grøn aspargeskoldskål, ægte caviar & kammerjunker med citron

PIGHVAR & ØSTERS

skummede pighvarbisque, hyldeblomst pocherede østers & hvide asparges, maltkoraller & karse

ÆG & TRØFFEL

”spejlæg” med confiteret æggeblomme, asparges veloute & sommertrøffel

KYLLING & MORKLER

kyllingebryst stegt på ben, butterdej & timian, hønseglace med morkler & grønne asparges

GRIS & HASSELNØDDER

braiseret nakke & sabyonne sauce med havgus, sherrysyltede grillede grønne asparges & hasselnødder

KALV & FOIE GRAS

kalveryg, stegt foie gras, rødvinssauce med hindbær, glaserede hvide asparges, dild & svampe”grene”

RABARBER, GULD & ILD

flamberede rabarber & hvide asparges i gelber muskateller, mazarinkage & gylden mandelknas

 

DE 7 ENESTÅENDE VINE

JOMFRUHUMMER & CAVIAR

grüner veltliner, loiserberg 2017

PIGHVAR & ØSTERS

chardonnay, mittelberg 2017

ÆG & TRØFFEL

gemischter satz alte reben 2016

KYLLING & MORKLER

riesling, steinhaus, reserve 2015

GRIS & HASSELNØDDER

rosé ried loiserberg 2016

KALV & FOIE GRAS

pinot noir, ried loiserberg, reserve 2015

RABARBER, GULD & ILD

gelber muskateller, beerenauslese 2016

 

7+7+7 = KR. 777,-

ENKELT / UNIKT / ENESTÅENDE

 

BOOK BORD – BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

 

 

KONG ARTHUR – ET KONGELIGT MÅLTID 20/5-29/6


 

4 ENESTÅENDE SERVERINGER
INKL. DRIKKEVARER AD LIBITUM
undgå unødvendig stress
køb tre retter inkl. drikkevarer til blot kr. 395,- før I tager til Kong Arthur
bestil & betal via nedenstående link på forhånd & spar tid & penge
er I blot til en burger, et stjerneskud eller pariserbøf så kan der bestilles bord til a la carte hvor vi tilbyder flere former for brasserie retter.
Parkering kun 5 minutters gang fra restaurant Unico
efter måltidet er der blot 10-15 minutters gåtur til Moesgård museum

 

ET KONGELIGT MÅLTID

3 UNIKKE SNACKS & GODT BRØD
iskold consommé på læsøhummer & tomat
lille løgtærte med sennep & havgus
sprøde kalvebrisler med ramsløgscréme
surdejsbrød fra eget bageri & pisket smør med urter

 

LAKS & OLSGAARD ÆG
koldrøget færøsk laks & hvide asparges
æggeblomme & hollandaise
tørrede morgenfruer & græs

 

KALV A LA BØF BEARNAISE
meget mør kalveculotte tilberedt sous de vide 56,7c
bearnaisecréme, unikke fritter & salat der smager
grønne asparges fra samsø

 

RABARBER & HVID CHOKOLADE
pannacotta med vanilje & lakridsrod
rå marinerede rabarber i rabarbersnaps
brændt hvid chokolade i spiselig guld
bronzefennikel

 

DRIKKEVARER BUFFET
-VINBAR med 3 hvide, 2 røde & 1 rosévin
-ØL høker bajer & black lager fra hancock
-ALKOHOLFRI sodavand fra hancock & hjemmelavede safter
-KAFFE/TE til desserten

 

PR. PERSON KR. 395,- +GEBYR
(normalpris op til 634,50)

TRYK HER FOR AT BOOKE ET KONGELIGT MÅLTID

 

EN KONGELIG PICNIC TO GO

bestil take away & nyd det på taget af Moesgård museum før I tager til Kong Arthur.
retterne er anrettet i specialdesignet engangsservice. Der medfølger engangsbestik i træ samt servietter.
mulighed for tilkøb af vine, hvor der ligeledes medfølger engangsglas.

 

SE MENUEN HER

 

 

SPIS & STØT 30/5-8/6


 

i samarbejde med dinnerbooking samler vi ind til børn med kræft

 

LAKS I TÆRTE
koldrøget færøsk laks og rygeost i sprød tærte
peberrod, dildemulsion og radiser
frisésalat med urter og smagfuld vinaigrette

 

OKSESTEG A LA PEBERBØF
12 timers cuvette og Madagaskar pebersauce
grillede løg og ramsløg, nye kartofler og smagfuld salat

 

RABARBER & HVID CHOKOLADE
pannacotta med vanilje & lakridsrod
rå marinerede rabarber i rabarbersnaps
brændt hvid chokolade i spiselig guld
bronzefennikel

 

3 RETTER KR. 250,-
TILKØB AF SNACKS & DRIKKEVARERBUFFET AD LIBITUM +KR. 145,-

 

BOOK SPIS & STØT

 

 

MORTENS AFTEN 10/11


 

5 ENESTÅENDE SERVERINGER &…
…DRIKKEVARER AD LIBITUM
-VINBAR 3 hvide & 3 røde
-ØL høker bajer & black lager fra hancock
-ALKOHOLFRI sodavand fra hancock & hjemmelavede safter
-KAFFE/TE til desserten

 

MENUEN OFFENTLIGGØRES SNAREST

 

PR. PERSON KR. 555,-