BRASSERIET

FROKOST ALLE UGENS DAGE FRA 12.00-15.00
AFTEN ONSDAG TIL FREDAG FRA 17.00-20.30
gode klassiske solide retter & lækre salater
en enkelt ret kan gøre – to er helt sikkert nok
masser af velsmag & godt håndværk

 

TRE AF DE FLADE KR. 90,- (fra kl. 11.00)
vi kalder dem de flade, andre restauranter kalder dem nok for højbelagte smørrebrød

 

SPRØD BØNNERUP FISK KR. 139,- FRITTER +KR. 39,-
rimmet & paneret fladfisk / ”brændt” citron, tatarsauce & grillet brød  / dild, fennikel & salater

”EN SLAGS LAKSEMAD” KR. 149,- 
smørstegt toast & ”grillet” gravad færøsk laks / peberrod & rævesauce / dild, fennikel & salater

”EN SLAGS REJEMAD” KR. 159,-
smørstegt toast & håndpillede rejer / peber, ”brændt” citron  / dild, fennikel & salater

SKALDYRSBISQUE KR. 179,- FRITTER +KR. 39,-
cremet skaldyrsbisque kogt på jomfruhummer, smagt til med cognac
bønnerup fisk / salturt & ”sand” / ”havskum” & havgus / aioli & grillet brød

ET UNIKT STJERNESKUD KR. 179,- TILKØB AF RØGET FÆRØSK LAKS + KR. 35,-
smagen af det danske farvand

 

UNICO BURGER KR. 89,- FRITTER +KR. 39,-
salater, løg & gemte tomater / bacon & ost / burgerdressing & ravigotte

BURGER BEARNAISE KR. 89,- FRITTER +KR. 39,-
hjertesalt, fennikel & syltede løg / bearnaisecreme & ravigotte

PARISERBØF (150g/300g) KR. 119,-/159,- FRITTER +KR. 39,-
beder & kapers / løg & purløg / peberrod, cognac & æggeblomme

OKSETATAR A LA PARISERBØF (200g) KR. 159,- FRITTER +KR. 39,-
hjemmebagt toast / beder & kapers / peberrod, cognac & æggeblomme

”STEAK” FRITES TIL TO KR. 289,-
meget mør kalveculotte sous de vide 57C
bearnaise creme / fritter & caesarsalat

CONFIT DE CANARD TIL TO  KR. 299,-
confiteredet andelår
en slags coleslaw med tyttebær & æbler / fritter & enebæremulsion

 

KAFFE/TE KR. 55,-
sødt, småt & godt

4 GODE OSTE FRA ARLA UNIKA KR. 95,-

serveres med behørigt tilbehør

SØDT & SYNDIGT FRA SKABET  FRA KR. 19,-

CRÉME BRÛLEE KR. 59,- SORBET +KR. 29,-
serveres med sæsonaktuelt tilbehør

 

ET BRASSERIEMÅLTID

FROKOST & AFTEN – MIN. TO PERSONER
3 eller 5 retter sammensat af køkkenet
et miks af dele & portionsanrettet retter

PR. PERSON KR. 250,-/350,-

 

BØRNEMENU

max, anton & mathilde har sammensat menuen
det er chefens børn – kræsne som alle andre børn

 

MAX’S FISK’N CHIPS KR. 75,-
MATHILDES LAKSEMAD KR. 75,-
HAMBURGER KR. 75,-
ANTONS ”STJERNESKUD” KR. 85,-
ISDESSERT KR. 59,-

 

 

ET ENESTÅENDE MÅLTID

HVER TORSDAG & FREDAG FRA KL. 18.00-22.00
4 sæsonaktuelle servering kr. 325,-
vinbar, alkoholfrie drikke & øl ad libitum kr. 275,-
skal forudbestilles
se menuen