UNIKKE & ENESTÅENDE MÅLTIDER FRA 27/9-21/12

ONSDAG-LØRDAG KL. 18.00/18.30-22.30
SKAL  VÆLGES TIL HELE BORDET
til dem der elsker mad & vin anbefaler vi
vores unikke & enestående måltid
alt hvad et madhjerte kan begærer

 

SMAGEN AF DANMARK

EFTERÅRET I DANMARK
-grisen, der gemmer sig i høet i den lune stald
-efterårsstormen der pisker vesterhavet til et skummende hav & rusker godt op i havbunden
-den fugtige skovbund hvor svampe & de hårdføre urter gemmes sig under de røde døde blade
-den golde & mørke mark med årets sidste visne afgrøder der pludselig bliver oplyst af sneen fra oven
-nedfaldsæbler gemt under plantagens mørke muld som blev reddet af ild i tønder da forårets sene nattefrost satte ind

 

ET UNIKT MÅLTID 3 RETTER & 3 GLAS VIN/SAFT KR. 333,-
HAVET / MARKEN / PLANTAGEN

 

ET UNIKT MÅLTID 4 RETTER & 4 GLAS VIN/SAFT KR. 444,-
HAVET / SKOVEN / MARKEN / PLANTAGEN

 

ET UNIKT MÅLTID 5 RETTER & 5 GLAS VIN/SAFT KR. 555,-
HAVET / SKOVEN / MARKEN / BONDEGÅRDEN / PLANTAGEN

 

 

MADEN & DET MAN DRIKKER TIL

er man den uheldige chauffør, så kan vin & saft menu kombineres

 

HAVET – KAMMUSLINGER
rimmet & ”brændt” kammusling samt grillet agurk
to gange hytteost & tørret hyben
hasselnødcréme & ristede hasselnødder
”sand & havskum, salturt & tangolie
røget østers i hybeneddike (serveres ved siden af)
2016 müller thurgau, weingut huff, rheinhessen, tyskland
citronlimonade med ingefær

 

SKOVEN – CONFITERET ANDELÅR
plukket andelår i svampe a la creme
svampe jord & skovens urter
vinaigrette med granolie & tyttebær
skovte med skovmærke, mos & enebær
vores egen ”foie gras” mousse
2013 cuvee v1, münzenrieder, østrig
æble & kirsebær most, karensminde, hou, danmark tilsat lidt sort peber

 

MARKEN – EN GLAD & MØR GRIS
braseriet skank af gris glaseret i egen trøffellage
soyaristede mandler, blomkålscréme & ”visne” grønkålsblade
skilts sauce med syltede blomkål & kålolie
græs & morgenfrue
2017 cotes du rhone, 4 chemines, baronnie de sabran, frankrig
rød druesaft & solbær

 

BONDEGÅRDEN – OSTE FRA ARLA UNIKA
4 velvalgte oste fra arla Unika
hertil serveres et glas hvid portvin, portocaise, portugal
hvid druesaft, weingut huff, rheinhessen, tyskland & tonic fra skive

 

PLANTAGEN – ÆBLER FRA KARENSMINDE
chokolade, chokolade & lidt mere chokolade
kanel, æblepure med masser af vanilje & æbler i calvados
”jord, sten” & ild
hertil serveres et glas ruby portvin
æblemost fra karensminde med vanilje, hou, danmark

 

OPGRADER TIL ET ENESTÅENDE MÅLTID +KR. 333,- 

LIDT GODT AT STARTE MED – STALDEN
vores egne flæskesvær sour cream´n onion
kroket a la brændende kærlighed
hr. nielsen skinke med masser af karse
hertil serveres et glas mousserende vin
eller alkoholfri cocktail

 

DRIKKEVARER BUFFET
3 hvide vine & 3 røde vine
fadøl fra aarhus bryghus (i november & december vil der være juleøl)
hjemmelavede safter & limonade
vand med smag

 

KAFFE & SØDE SAGER FRA BUFFET
hertil serveres unicos hjemmelavede baileys
cognac +kr. 22,-