UNIKKE & ENESTÅENDE MÅLTIDER

TORSDAG-LØRDAG KL. 18.30-22.30

til dem der elsker mad & vin
alle har ret til et enestående måltid

SKAL  VÆLGES TIL HELE BORDET

 

SMAGEN AF DANMARK – VINTER 3/1-4/4 2020

 

ET UNIKT MÅLTID 3 RETTER & 3 GLAS VIN/SAFT KR. 333,-
havbunden – marken – plantagen

ET UNIKT MÅLTID 4 RETTER & 4 GLAS VIN/SAFT KR. 444,-
havbunden – hønsehuset – marken – plantagen

ET UNIKT MÅLTID 5 RETTER & 5 GLAS VIN/SAFT KR. 555,-

havbunden – hønsehuset – marken – stalden – plantagen

 

MADEN & DET MAN DRIKKER TIL

er man den uheldige chauffør, så kan vin & saft menu kombineres

 

HAVBUNDEN
jomfruhummer & hummerbisque
masser af tang & spiseligt sand

 

2017 no 4. trocken, bamberger, tyskland
brusende citronlimonade 

 

HØNSEHUSET
confiterede unghanelår
korn, der smager & trøffelessens
hønseconsommé med umami

 

2017 blaufränkisch, muenzenrieder, burgenland, østrig
æble & kirsebær most, karensminde, hou, danmark tilsat lidt sort peber

 

MARKEN
rosastegt mør okse, brændt selleri & beder i kraftig bedeglace
sellericréme & kålaske, røgede mandler & smagfuld rødvinssauce med timian

 

2017 cotes du rhone, 4 chemines, baronnie de sabran, frankrig
rød druesaft & solbær

 

STALDEN
fire gode oste fra arla unika med behørigt tilbehør

 

hertil servers to slags portvin, tør hvid & tawny
hvid druesaft

 

PLANTAGEN
poire williams flamberede karensminde pærer
iskold créme fraiche & hasselnødjord med chokolade

 

hertil serveres et glas hvid portvin
æblemost fra karensminde med vanilje, hou, danmark

 

OPGRADER TIL ET ENESTÅENDE MÅLTID +KR. 333,- 

LIDT GODT AT STARTE MED

STRANDEN
røget østers, asier & peberrod
krabbekroketter
tangflager

surdejsbrød, pisket hummersmør & havparfume

 

hertil serveres et glas mousserende vin
eller alkoholfri cocktail

 

DRIKKEVARER BUFFET
2 hvide vine & 4 røde vine
fadøl fra aarhus bryghus
sodavand fra hancock
hjemmelavede safter & limonade
vand med smag

 

kaffe, søde sager & baileys +KR. 111,-