Det UNIKKE MÅLTID – gourmet take away
(MIN. 4 PERS)

SKAL BESTILLES SENEST DAGEN FØR

hos restaurant unico tilbyder vi en helt unik gourmet take away
bestående af 2, 3, 4 eller 5 sæsonaktueller retter
forretterne, oste & dessert er portionsanrettedet, klar til serveringen
hovedretten leveres i engangsservice, skal blot varmes i ovnen & anrettes i jeres egne fade
vi gør opmærksomme på at alle skal vælge de samme retter

 

2 RETTER KR. 199,-
3 RETTER KR. 269,-
4 RETTER KR. 329,-
5 RETTER KR. 389,-

PANT FOR SERVICEN PR. PERS. KR. 50,-

servicen kan beholdes
så refunderes panten selvfølgelig ikke

 

VINE TIL MADEN KR. 79,-/129,-

 

1/10-22/12

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARERÆNDRINGER

 

EN “LAKSEMAD”
tatar af gravet nordisk laks rørt med rævesauce
toast / romaine salat / henlagte radiser / peberrod / dild

 

SKALDYRSBISQUE
cremet skaldyrssuppe / bønnerup fisk
palmekål / “sand” / salturt / havgus
surdejsbrød / aioli

 

CONFIT DE CANARD ELLER SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE
trøffelsauce med rødbedegastrik / svampe / timian / beder
hjertesalat / grønkål / dressing der smager / æbler / tyttebær / croutons
cremede kartofler med hvidløg & timian

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika / behørigt tilbehør

 

CITRUSTRIFLI
sat vaniljecréme  / mandarin i yuzo / mørdejsknas

 

 

4/1-14/4

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARERÆNDRINGER
DER MEDFØLGER BRØD & AIOLI TIL FORRETTERNE

 

SKALDYRSBISQUE
cremet skaldyrssuppe & olsgaard æg
masser af kål & havgus
surdejsbrød / aioli

 

TATAR I TÆRTE
unicos rørte tatar med estragon, cognac & tomat
tærtebund / estragonemulsion / gemte tomater / tomatpulver

 

“COQ AU VINE” ELLER SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE
rødvinssauce med svampe, løg & rodfrugter
en sæsonaktuel caesar salat
cremet kartofler med hvidløg & timian

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika / behørigt tilbehør

 

MANGO TRIFLI
mango i passionsfrugt sirup
karamel / chokoladeganache / kokosknas & brændchokolade

 

 

15/4-1/7

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARERÆNDRINGER
DER MEDFØLGER BRØD & AIOLI TIL FORRETTERNE

 

EN REJEMAD A LA REJECOCKTAIL
håndpillede rejer i 1000 øers dressing & dansk kaviar
smørstegt toast / agurk / gemte tomater / dild

 

KOLDRØGET LAKS I TÆRTE
koldrøget færøsk laks
tærte / vagtel æg / æggecreme / karse

 

SKINDSTEGT KYLLING ELLER SØDMÆLKSCULOTTE BEARNAISE
grillet spidskål i bearnaise vinaigrette & en kold bearnaise créme
caesar salat med dressing der smager, croutons & havgus
sæsonaktuel kartoffel

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika / behørigt tilbehør

 

RABARBER TRIFLI
rabarber kompot med vanilje
karamel / chokoladeganache / brændt chokolade