GOURMET TAKE AWAY (MIN. 4 PERS)

SKAL FORUDBESTILLES SENEST DAGEN FØR

hos restaurant unico tilbyder vi en helt unik gourmet take away
bestående af 2, 3 eller 4 sæsonaktueller retter
forretten, oste & dessert er portionsanrettet, klar til serveringen
hovedretten er fadanrettet & skal blot varmes i ovnen
vi gør opmærksomme på at alle skal vælge de samme retter
der medfølger brød fra eget surdejs bageri

 

2 RETTER KR. 200,-
3 RETTER KR. 265,-
4 RETTER KR. 325,-

PANT FOR SERVICEN PR. PERS. KR. 50,- (DOG MAKS KR. 500,-)

VINE TIL MADEN KR. 85,-/125,-

 

 

 

3/1-11/2

 

NORDISK LAKS
gravet nordisk laks & masser af peberrod
boghvedefrité, vinter salater & urter

 

SKINDSTEGT KYLLINGEBRYST
hønseglace med masser af estragon
grillet fennikel & estragon syltede skalotteløg
caesarsalat i vinterens klæder med gl. knas fra arla unika & croutons
kartoffelmos a la bearnaise

 

3 OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med behørigt tilbehør

 

ÆBLER FRA KARENSMINDE
bagt æblekompot med mørdejsknas
kold pisket cremefraiche med masser af vanilje

 

 

12/2-11/3

 

FISKESUPPE
klassisk fiskesuppe kogt på god fløde
gratineret croutons med muslinger & masser af dild

 

LANGTIDSSTEGT KALV I EGEN SAUCE
sellericreme, saltbagt selleri & syltet selleri
en slags waldorfsalat med glaserede valnødder & syrnet fløde
vintermos af lammefjords kartofler

 

3 OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med behørigt tilbehør

 

MANGO & PASSIONSFRUGT TRIFLI
mango i passionsfrugt sirup
créme chantilly & mørdejsknas

 

 

12/3-11/4

 

VESTERHAVSTORSK
pocheret vesterhavstorsk & karrymayonnaise
syltede gulerødder & sennespsfrø
urtesalat & sprøde rugbrødsflager

 

STEG AF RIBEYE
sellericreme, saltbagt selleri & syltet selleri
caesar salat med syrnet fløde & croutons
vintermos af lammefjords kartofler

 

3 OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med behørigt tilbehør

 

PÆRER FRA KARENSMINDE
lun pærekage med hasselnødder
pisket cremefraiche med citrus & vanilje