3-2-1-GODT NYTÅR

3 UNIKKE TAPAS / KLAR TIL SERVERING / INGEN OPVASK
2 ENESTÅENDE RETTER / VARMES & ANRETTES / VIDEOINSTRUKTION
1 “ENKELT DESSERT” / KLAR TIL SERVERING / INGEN OPVASK
GODT NYTÅR KRANSKEKAGE

 

SE VIDEO AF HELE MENUEN

 

ENKELT / UNIKT / ENESTÅENDE

 

BESTILLING & AFHENTNING

tryk på BOOK NYTÅR TAKE AWAY for bestillingen her nedenfor

 

BOOK NYTÅR TAKE AWAY HER

 

maden kan afhentes fra kl. 10.00-13.00
det valgte tidspunkt ved booking er afhentningstidspunktet

 

afhentes på det valgte klokkeslet hos
RESTAURANT UNICO
NY MOESGÅRDVEJ 50
8270 HØJBJERG

 

 

MENUEN 2018 – 6 SERVERINGER Kr. 425,-*

*ved mindre end 4 personer +kr. 25,- pr. person

 

3 UNIKKE TAPAS

til dronningens tale eller ved bordet som små tasting retter

 

TRE X KAVIAR

silderogn, ørredrogn & ægte kaviar
fuldfed økologisk creme fraiche, skalotteløg & dild

 

FÆRØSK LAKS

koldrøget færøsk laks
rygeost, karseemulsion & peberrod
henlagte kinaradiser, karseolie & karse

 

”FOIE GRAS*”

andelevermousse med cognac & masser af peber
passionsfrugtgele & skovsyrer

*andelever fra berberiænder (ingen tvangsfodring)

 

BRØDET

surdejsbaugettes fra eget bageri
smør med islandsk salt

 

KLARGØRING ANRETNING: lune brød (180c 12 min) pynte med urter
VIDEOINSTRUKTION
OPVASK: kun bestik

 

2 ENESTÅENDE RETTER

sæsonens bedste råvarer tilsat massver af kærlighed & håndværk

 

BØNNERUPFISK & LÆSØHUMMER

ovnpocheret skærising & sauce på jomfruhummer
stegt grønkål & syltet glaskål
”havgus & sand”

 

KLARGØRING ANRETNING: fisk & garniture (180c 8 min) suppe (koges op)
VIDEOINSTRUKTION
OPVASK: en gryde, tallerkener & bestik

 

TO X MEGET MØR KALV & EN SLAGS SVAMPE A LA CREME

kalvesteg & kroket med kalvekæber
kalveglace monteret med sellerifløde & syltede svampe
tærte med svampepure, stegte svampe, havgus & masser af timian
sellericreme med trøffel & vinaigrette med persille & tyttebær

 

KLARGØRING ANRETNING: varme kød & garniture (180c 12 min) sauce (koges op)
VIDEOINSTRUKTION
OPVASK: en gryde, tallerkener & bestik

 

 

1 “ENKELT” DESSERT

frisk, let, sød & masser af smag

 

CHOKOLADE & CITRUSDRØM

iskold chokolade mousse a la michel michaud
den klassiske legerede & smørmonterede citroncreme
mandarin i citronsirup med yozu
lyschokolade ganache med masser af vanilje
gylden brændt chokolade

 

KLARGØRING ANRETNING: ingen, klar til servering
VIDEOINSTRUKTION
OPVASK: bestik

 

 

GODT NYTÅR KRANSEKAGE

til kaffen eller klokken tolv

 

 

 

 

VINPAKKEN

til 4 personer, men man kan jo altid spæde op med en ekstra flaske hvid eller rød
vi tilbyder også champagne til talen & asti til kransekagen

 

1 FL. Cremant d’alsace, Maurice Schuller, Alsace, Frankrig (de unikke tapas)

1 FL. Riesling Classic, Weingut Daniel, Rheingau, Tyskland (bønnerupfisk & læsøhummer)

1 FL.Laudun, Cotes du Rhone, MAGNUM 1,5L, Frankrig (2 x meget mør kalv)

½ FL. Heideboden Spätlese, Münzenrieder, Østrig (citrusdrøm)

 

Kr. 475,-

 

 

VINE

Cremant d’alsace, Maurice Schuller, Alsace, Frankrig Kr. 149,-

Riesling Classic, Weingut Daniel, Rheingau, Tyskland Kr. 119,-

Laudun, Cotes du Rhone, MAGNUM 1,5L, Frankrig Kr. 229,-

½ FL. Heideboden Spätlese, Münzenrieder, Østrig Kr. 89,-

NV Champagne, brut, Alain Guillaume, Trepial, Frankrig Kr. 299,-

Asti Spumate, Fiore, Italien Kr. 99,-