UNICOS NYTÅRS TAKE AWAY

3 unikke tapas – klar til servering – ingen opvask
2 enestående retter – varmes & anrettes – videoinstruktion
1 enkelt dessert  – klar til servering – ingen opvask
GODT NYTÅR – en lille overraskelse til kaffen

enkelt / unikt / enestående

INSTRUKTIONSVIDEO TIL HVER RET

tryk på linket under fremgangsmåden for hver ret, her nedenfor på siden

 

BOOKING, AFBESTILLING & AFHENTNING

man kan kun booke via nedenstående link
sidste chance for at booke, ændre bestilling eller afbestille er den 25/12

 

ved afbestilling før den 22/12 returneres hele beløbet undtagen gebyret

 

bestillingstidspunkt er lig med afhentningstidspunktet

BOOK NYTÅR
 

3 UNIKKE TAPAS

TIL DRONNINGENS TALE ELLER VED BORDET SOM SMÅ FORRETTER

 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks, rygeost & peberrod
frisé salat & karse på mange måder

KAMMUSLINGER & ØSTERS
rimmet kammuslinger, hasselnødemulsion & saltede hasselnødder
røget østers & agurk i hyben vinaigrette med tangolie
hytteost vendt med tørret tang & salturt

NYTÅRS TORSK
lavvarmet torsk rørt med kartoffel & sauce tatar
syltede sennepsfrø & sennepsmayonnaise, bacon & purløg

BRØDET
unicobrødet & saltet smør med estragon & citron

 

FREMGANGSMÅDE

INSTRUKTIONSVIDEO

 

KLARGØRING
alle tapas er klar til servering

brød varmes 10 min 180c
tag smør ud i god tid
OPVASK
ingen

 

 

2 ENESTÅENDE RETTER

SÆSONENS BEDSTE RÅVARER TILSAT MASSE AF KÆRLIGHED & HÅNDVÆRK

 

LÆSØHUMMER

jomfruhummer i sprød voulevant med hummerbisque
gemte tomater & julienne af porer i klorofyl olie & dild

FREMGANGSMÅDE

INSTRUKTIONSVIDEO

 

KLARGØRING
voulevanter med jomfruhummer varmes 10 min ved 180c
hummerbisquen koges op
bakke med tomater, porer & klorofyl olie varmes 3 min ved 180c
ANRETNING
voulevanten placeres midt på en dyb tallerken
tomater, porer & klorofyl olie lægges på
der pyntes med dild
suppen hældes på ved bordet evt ved hjælp af en kande
OPVASK
en gryde, et piskeris & en ske

 

MEGET MØR KALV

kalvesteg sous de vide & trøffelsauce med braiseret tunge
sellericréme, “brændt” saltbagt selleri & confiteret bøgehatte
tærte med svampepuré, syltede bøgehatte & svampejord
bitre urter, vinaigrette med persille & tyttebær

FREMGANGSMÅDE

INSTRUKTIONSVIDEO

 

KLARGØRING
allubakken med kød & garniture varmes 12-15 min ved 180c
saucen koges op under forsigtig omrøring
ANRETNING 

sellericreme trækkes ved hjælp af en ske på tallerken
2 stk. saltbagtselleri, 1 stk, confiteret kejserhat & svampe tærten placers til højre på sellericremen
Kødet skæres i det passende antal stykker & placeres til venstre på sellericremen
vinaigretten & de bitre urter fordeles udover kødet & garnituren
saucen serveres a part i en lille gryde eller skål
OPVASK

en gryde, et piskeris & tre skeer

 

 

1 ENKELT DESSERT

ET FESTFYRVÆRKERI MED BRONZE, SØLV, GULV  & ILD

 

CHOKOLADE & BLODAPPELSIN
chokolade, chokolade & endnu mere chokolade
blodappelsinfromage, gele & brændende grand marnier

FREMGANGSMÅDE

INSTRUKTIONSVIDEO

 

KLARGØRING
desserten er klar til servering
grand manier lunes til finger varm

ANRETNING
sæt ild til den lune grand manier
hæld en skefuld ud over desserten VED BORDET
OPVASK

ingen

 

GODT NYTÅR

EN LILLE OVERRASKELSE TIL KAFFEN

 

Pr. person Kr. 444,-

TIILLÆG VED MINDRE END 4 PERSONER +KR. 33,- PR. PERSON

 

 

 

DEN UNIKKE VINPAKKE 4-6 PERSONER

1 FL. CAVA, SPANIEN
1 FL. CHARDONNAY, MÜNZENRIEDER, ØSTRIG
1 FL. LAUDUN MAGNUM 1,5 L, COTES DU RHONE, FRANKRIG
1 FL. SWEET RED WINE, BOSIO, ITALIEN

KR. 444,– 

 

DEN ENESTÅENDE VINPAKKE 4-6 PERSONER
1 FL. CREMANT, MAURICE SCHUELLER, FRANKRIG
1 FL. BOURGOGNE BLANC, CHATUEA DE LABORDE, FRANKRIG
1 FL. LAUDUN MAGNUM 1,5 L, COTES DU RHONE, FRANKRIG
1 FL. BANYULS, CROIX MILHAS, FRANKRIG

KR. 555,-