TAPASTALLERKEN (MIN. 4 PERS)

SAMMENSÆT SELV DIN TAPASTALLERKEN
SKAL FORUDBESTILLES SENEST DAGEN FØR
små sæsonaktuelle retter anrettet i glas med låg
vi gør opmærksomme på at alle skal vælge de samme retter
der medfølger brød fra eget surdejs bageri

 

3 RETTER KR. 149,-
4 RETTER Kr. 189,-
5 RETTER KR. 225,-
6 RETTER kR. 255,-

PANT FOR SERVICEN PR. PERS. KR. 50,-

servicen kan beholdes
så refunderes panten selvfølgelig ikke

VINE TIL MADEN KR. 79,-/129,-

 

1/10-18/11

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost  / dild / rugbrødsflager

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
en vinterlig kartoffel”mousse” med sennep
sprøde kartoffelchips / syltede sennepskorn / karse

 

OKSE TATAR KLASSISK MED HELE GØGEMØGET
dansk kødkvæg & æggeblomme a part
rødbede / løg / peberrod / kapers / purløg

 

ANDERIETTE
confiteret & plukket and rørt med enebæremulsion & grønkål
æbler fra karensminde / selleri / persille / tyttebær / malt

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
abrikoser / unikt nøddeknækbrød

 

CITRUS TRIFLI
citruscréme / mandarin i yuzo / chokolade ganache / chokoladeknas

 

 

19/11-22/12

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost / peberrod / dild / rugbrødsflager

 

“EN REJEMAD”
håndpillede rejer & smilende æg
henlagte tomater / peberemulsion / sprød salat / toast melba

 

RØRT OKSETATAR A LA UNICO
dansk kødkvæg rørt med tatarsauce, tomat, cognac & urter
havguschips / syltede rødløg / estragon

 

ANDERIETTE
confiteret & plukket and
enebæremulsion / æbler fra karensminde / grønkål / tyttebær / malt

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
abrikoser / unikt nøddeknækbrød

 

KIRSEBÆR
amerana kirsebær / krydderkage / knas / chokoladeganache