TAPAS (MIN. 4 PERS)

SAMMENSÆT SELV DIN TAPASTALLERKEN
SKAL FORUDBESTILLES SENEST DAGEN FØR
små sæsonaktuelle retter anrettet i glas med låg
vi gør opmærksomme på at alle skal vælge de samme retter
der medfølger brød fra eget surdejs bageri

 

3 RETTER KR. 149,-
4 RETTER Kr. 189,-
5 RETTER KR. 225,-
6 RETTER kR. 255,-

PANT FOR SERVICEN PR. PERS. KR. 50,-

servicen kan beholdes
så refunderes panten selvfølgelig ikke

VINE TIL MADEN KR. 79,-/129,-

 

 

 

 

19/11-22/12

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost / peberrod / dild / rugbrødsflager

 

ÆG & REJER
håndpillede rejer & smilende æg
peberemulsion / sprød salat / citrus / toast melba

 

RØRT OKSETATAR A LA UNICO
dansk kødkvæg rørt med tatarsauce, tomat, cognac & urter
havguschips / syltede rødløg / estragon

 

ANDERIETTE
confiteret & plukket and
enebæremulsion / æbler fra karensminde / grønkål / tyttebær / malt

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
abrikoser / unikt nøddeknækbrød

 

KIRSEBÆR
amerana kirsebær / krydderkage / knas / chokoladeganache

 

 

4/1-28/2

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost  / dild / rugbrødsflager

 

ÆG & REJER
håndpillede rejer & olsgaard æg
henlagte tomater / peberemulsion / sprød salat / toast melba

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
en vinterlig kartoffel”mousse” med sennep
sprøde kartoffelchips / syltede sennepskorn / karse

 

RØRT TATAR
unicos rørte tatar med estragon, cognac & tomat
estragonemulsion / havgus chips / salater

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
abrikoser / unikt nøddeknækbrød

 

CHOKOLADE TRIFLI
brud af krydret chokolade kage
passionsfrugtsirup / chokoladeganache / brændt chokolade

 

 

28/2-14/4

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost  / dild / rugbrødsflager

 

ÆG & REJER
håndpillede rejer & olsgaard æg
henlagte tomater / peberemulsion / sprød salat / toast melba

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
en vinterlig kartoffel”mousse” med sennep
sprøde kartoffelchips / syltede sennepskorn / karse

 

CAESAR SALAT MED KYLLING
plukket confiteret kylling
hjertesalat / caeserdressing / crotuons / havgus

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
abrikoser / unikt nøddeknækbrød

 

MANGO TRIFLI
mango i passionsfrugt sirup
karamel / chokoladeganache / kokosknas & brændt chokolade

 

15/4-30/5

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks
vagtel æg / æggecreme / karse

 

“REJECOCKTAIL”
håndpillede rejer i 1000 øers dressing & dansk kaviar
agurk / gemte tomater / dild

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
råmarinerede hvide asparges*
boghvede / salater / citrusvinaigrette

*når de er klar ellers fattigmands asparges

 

“BOEUF BEARNAISE”
meget mør kalv
bearnaise créme / fenikkel & kål / estragon

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
abrikoser / unikt nøddeknækbrød

 

RABARBER TRIFLI
rabarber kompot med vanilje
karamel / chokoladeganache / brændt chokolade