TAPAS (MIN. 4 PERS)

SAMMENSÆT SELV DIN TAPASTALLERKEN
SKAL FORUDBESTILLES SENEST DAGEN FØR
små sæsonaktuelle retter anrettet i glas med låg
vi gør opmærksomme på at alle skal vælge de samme retter
der medfølger brød fra eget surdejs bageri

 

3 RETTER KR. 149,-
4 RETTER Kr. 189,-
5 RETTER KR. 225,-
6 RETTER kR. 255,-

PANT FOR SERVICEN PR. PERS. KR. 50,-

servicen kan beholdes
så refunderes panten selvfølgelig ikke

VINE TIL MADEN KR. 79,-/129,-

 

 

 

8/1-14/4

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks & peberrod
rygeostsalat med æbler fra karensminde & frisé
saltet mysli

 

DANSKE ROGN
ørredrogn & silderogn/silderogn
en vinterlig kartoffel”mousse”, purløg & sprøde kartoffelchips

 

DANSK SKINKE & OLSGAARD ÆG
omhu’s hr. nielsen skinke & æg sous de vide
dild på mange måder & toast melba

 

RØRT TATAR
dansk kødkvæg rørt med masser af smag
henlagte tomater & løvstikke, salater & urter

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
behørigt tilbehør

 

CHOKOLADE TRIFLI
chokoladebrud, ganache & mango i passionsfrugt sirup
“guld”knas med kokos & brændt hvid chokolade

 

 

15/4-30/6

VI TAGER FORBEHOLDT FOR ENKELTE RÅVARE ÆNDRINGER

 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks & pocheret æg
hollandaisecreme, salater & dild

 

DANSKE ROGN
stenbiderrogn/ørredrogn & silderogn
kartofler & fuldfed crémfraiche, variaton af karse

 

DANSK SKINKE
omhu’s hr. nielsen skinke & råmarinerede hvide asparges*
boghvede, salater & citrusvinaigrette

*når de er klar ellers fattigmands asparges

 

“BOEUF BEARNAISE”
meget mør kalv & bearnaise créme
fennikel, kål & estragon

 

OSTEANRETNING
3 gode oste fra arla unika
behørigt tilbehør

 

HVID CHOKOLADE & RABARBER
pannacotta med hvid chokolade & mynte
rå marinerede rabarber & brændt hvid chokolade