MENU 30/9-21/12

 

ET ENESTÅENDE MÅLTID

SAMMENSÆT DIT EGET MÅLTID
vi retter selvfølgelig gerne til efter behov & ønsker
der skal afregnes for minimum 20 kuverter

2 SERVERINGER FRA KR. 250,-
3 SERVERINGER FRA KR. 300,-
4 SERVERINGER FRA KR. 400,-
5 SERVERINGER FRA KR. 500,-

HELE PAKKEN

MOUSSERENDE VELKOMST & SALTEDE SNACKS FRA KØKKENET
DAGENS APPETITVÆKKER
VINE TILPASSET RETTERNE, ØL, SODAVAND & ALKOHOLFRIE DRIKKE
KAFFE & SØDE SAGER FRA BUFFET

FROKOST (12.00-17.00) PR. PERSON KR. 575,-
AFTEN (18.00-23.00) PR. PERSON KR. 675,-
SENT AFTEN (18.00-01.00) PR. PERSON KR. 875,-

AVEC TIL KAFFEN +KR. 65,-
SPIRITUS I BAREN (GIN, VODKA & ROM) +KR. 75,-
3 UNIKKE COCKTAILS +KR. 95,-
NATMAD FRA KR. 65,-
EKSTRA TIME KR. 75,-

 

DE SÆSONAKTUELLE RETTER

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARER ÆNDRINGER

 

 

FORRETTER

VÆLG MELLEM

 

TATAR AF NORDISK LAKS
tatar af gravet nordisk laks rørt med rævesauce
vinterens urter & henlagte radiser, rygeost & peberrod
masser af dild & rugbrødsflager

 

SKALDYRSBISQUE +KR. 25,-
cremet skaldyrssuppe & pocheret bønnerup fisk
stegt grønkål & friteredet palmekål
“sand” & salturt, havgus & havskum

 

3 UNIKKE “TAPAS” +KR. 75,- 

LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost / peberrod / dild / rugbrødsflager

 

“EN REJEMAD”
håndpillede rejer & smilende vagtelæg
henlagte tomater / peberemulsion / sprød salat / toast melba

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
en vinterlig kartoffel”mousse” med sennep
sprøde kartoffelchips / syltede sennepskorn / karse

 

 

HOVEDRETTER

VÆLG MELLEM

 

12 TIMERS SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE 57C
SKINDSTEGT KYLLINGEBRYST SUPREME
12 TIMERS OKSECUVETTE AF KØDKVÆG SOUS DE VIDE 59C
KROGHÆNGT OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG +KR. 65,-

OVENSTÅENDE SERVERES MED
trøffelsauce med svampe, rødbeder & rødbedegastrik
morkel & sellerimousse
rødbedeviniagrette & syltet selleri
maltgrene & svampejord, persille & timian
lammefjords kartofler med ost der smager, hvidløg & timian a part

VED PORTIONSANRETTET HOVEDRET UD AF HUSET
SÅ ANBEFALER VI TILKØB AF KOK

 

 

HOVEDRETSBUFFET +KR. 50,-

MEGET MØR GRISENAKKE
sprøde svær, tyttebær & salvie
SØDMÆLKSKALV SOUS DE VIDE 56,7c
bearnaisecréme
CREMEDE KARTOFLER
lammefjords kartofler med ost der smager, hvidløg & timian
VINTERGRØNT
rødbeder, selleri & masser af persille
CAESARSALAT I VINTERENS KLÆDER
kornly fra Arla Unika & boghvede frite
GRØNKÅLSALAT
mormordressing, abrikoser & jordnødder

 

OSTE & DESSERT

VÆLG MELLEM

 

4 GODE OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med sæsonaktuel tilbehør & hjemmebagt nøddeknækbrød

 

CHOKOLADE & KIRSEBÆR
chokolademousse a la michel michaud
kagebrud & amarena kirsebær
chokoladeknas med puffet ris

 

CRÈME BRÛLÈE & BLODAPPELSIN +KR. 25,-
klassisk brændt vaniljecreme med god vanilje
mandariner & brændt hvid chokolade
karamel & blodappelsinsorbet

 

DESSERTBUFFET +KR. 50,-
høgelundgaard blåskimmelost & gl. knas fra arla unika
citrustrifli med citruscréme, mørdejsknas, mandarin i yuzo & brændt marengs
krydret chokolademuffin med chokoladeganache & kirsebær
småkager fra mormor jyttes kagedåse

 

 

NATMAD

VÆLG MELLEM

 

GOURMET HOTDOGS +KR. 65,-
håndlavede pølser & brioche brød
hjemmelavet tilbehør

 

FLÆSKESTEGS SANDWICH  A LA UNICO +KR. 65
confiteret & sprød brystflæsk i brioche bolle
hjemmelavet tilbehør

 

CHARCUTERI +KR. 85,-
håndlavet charcuteri & oste fra arla unika
godt brød & hjemmegjort tilbehør