MENU 15/4-30/6

 

ET ENESTÅENDE MÅLTID

SAMMENSÆT DIT EGET MÅLTID
vi retter selvfølgelig gerne til efter behov & ønsker
der skal afregnes for minimum 20 kuverter

2 SERVERINGER FRA KR. 250,-
3 SERVERINGER FRA KR. 300,-
4 SERVERINGER FRA KR. 400,-
5 SERVERINGER FRA KR. 500,-

HELE PAKKEN

MOUSSERENDE VELKOMST & SALTEDE SNACKS FRA KØKKENET
DAGENS APPETITVÆKKER
VINE TILPASSET RETTERNE, ØL, SODAVAND & ALKOHOLFRIE DRIKKE
KAFFE & SØDE SAGER FRA BUFFET

FROKOST (12.00-17.00) PR. PERSON KR. 575,-
AFTEN (18.00-23.00) PR. PERSON KR. 675,-
SENT AFTEN (18.00-01.00) PR. PERSON KR. 875,-

AVEC TIL KAFFEN +KR. 65,-
SPIRITUS I BAREN (GIN, VODKA & ROM) +KR. 75,-
3 UNIKKE COCKTAILS +KR. 95,-
NATMAD FRA KR. 65,-
EKSTRA TIME KR. 75,-

 

DE SÆSONAKTUELLE RETTER

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARER ÆNDRINGER

 

FORRETTER

VÆLG MELLEM

 

KOLDRØGET LAKS I TÆRTE
koldrøget færøsk laks, pocheret æg & hollandaisecreme
sprød tærteskal, salater & dild

 

ET ANDERLEDES STJERNESKUD +KR. 25,-
pocheret bønnerup fisk, håndpillede rejer & dansk kaviar
peberemulsion & 1000 øers dressing
toast melba, urtesalat & citron

 

3 UNIKKE “TAPAS” +KR. 75,- 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks
hollandaisecreme, salater & dild

 

DANSKE ROGN
stenbiderrogn/ørredrogn & silderogn
kartofler & fuldfed crémfraiche, variaton af karse

 

DANSK SKINKE
omhu’s hr. nielsen skinke & råmarinerede hvide asparges*
boghvede, salater & citrusvinaigrette

*når de er klar ellers fattigmands asparges

 

 

HOVEDRETTER

VÆLG MELLEM

 

12 TIMERS SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE 57C
SKINDSTEGT KYLLINGEBRYST SUPREME
12 TIMERS OKSECUVETTE AF KØDKVÆG SOUS DE VIDE 59C
KROGHÆNGT OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG +KR. 65,-

OVENSTÅENDE SERVERES MED
rødvinssauce der smager & bearnaise creme
gulerodscreme & spæde gulerødder i hyldeblomst
“brændte” nye løg, syltede skalotter & estragon
nye kartofler med urter & islandsk salt

VED PORTIONSANRETTET HOVEDRET UD AF HUSET
SÅ ANBEFALER VI TILKØB AF KOK

 

HOVEDRETSBUFFET +KR. 50,-

SKINDSTEGT KYLLING
rødvinssauce
SØDMÆLKSKALV SOUS DE VIDE 56,7c
bearnaisecréme
KARTOFLER 2019
løvstilke, løg, havgus & islandsk salt
FORÅRSGRØNT
gulerødder i hyldeblomst & “brændte” nye løg
EN SLAGS CAESARSALAT
kornly fra Arla Unika & croutons
KÅLSALAT
spidskål i syrnetfløde, blåbær & saltede jordnødder

 

 

OSTE & DESSERT

VÆLG MELLEM

 

4 GODE OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med sæsonaktuel tilbehør & hjemmebagt nøddeknækbrød

 

HVID CHOKOLADE & RABARBER
pannacotta med hvid chokolade & mynte
rå marinerede rabarber & brændt hvid chokolade

 

CRÈME BRÛLÈE, PASSIONSFRUGT & MANGO +KR. 25,-
klassisk brændt vaniljecreme & mango i vaniljesirup
passionsfrugt/mango sorbet, karamel & kokosknas

 

DESSERTBUFFET +KR. 50,-
høgelundgaard blåskimmelost & gl. knas fra arla unika
muffin med mango, kokos & hvid chokolade
pannacotta med rabarber, karamel & knas
småkager fra mormor jyttes kagedåse

 

 

NATMAD

VÆLG MELLEM

 

GOURMET HOTDOGS +KR. 65,-
håndlavede pølser & brioche brød
hjemmelavet tilbehør

 

FLÆSKESTEGS SANDWICH  A LA UNICO +KR. 65
confiteret & sprød brystflæsk i brioche bolle
hjemmelavet tilbehør

 

CHARCUTERI +KR. 85,-
håndlavet charcuteri & oste fra arla unika
godt brød & hjemmegjort tilbehør