MENU 1/7-30/9

 

ET ENESTÅENDE MÅLTID

SAMMENSÆT DIT EGET MÅLTID
vi retter selvfølgelig gerne til efter behov & ønsker
der skal afregnes for minimum 20 kuverter

2 SERVERINGER FRA KR. 250,-
3 SERVERINGER FRA KR. 300,-
4 SERVERINGER FRA KR. 400,-
5 SERVERINGER FRA KR. 500,-

HELE PAKKEN

MOUSSERENDE VELKOMST & SALTEDE SNACKS FRA KØKKENET
DAGENS APPETITVÆKKER
VINE TILPASSET RETTERNE, ØL, SODAVAND & ALKOHOLFRIE DRIKKE
KAFFE & SØDE SAGER FRA BUFFET

FROKOST (12.00-17.00) PR. PERSON KR. 575,-
AFTEN (18.00-23.00) PR. PERSON KR. 675,-
SENT AFTEN (18.00-01.00) PR. PERSON KR. 875,-

AVEC TIL KAFFEN +KR. 65,-
SPIRITUS I BAREN (GIN, VODKA & ROM) +KR. 75,-
3 UNIKKE COCKTAILS +KR. 95,-
NATMAD FRA KR. 65,-
EKSTRA TIME KR. 75,-

 

DE SÆSONAKTUELLE RETTER

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARER ÆNDRINGER

 

 

FORRETTER

VÆLG MELLEM

 

KOLDRØGET LAKS
koldrøget færøsk laks, peberrod & karseolie
karseemulsion & rygeost, radiser & koldsyltede agurker
flere slags karse & rugbrødsflager

 

BØNNERUP FISK +KR. 25,-
bønnerup fisk & skilt sauce
blomkål & på mange måder
dild & soya ristede hasselnødder

 

3 UNIKKE “TAPAS” +KR. 75,- 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks
radiser / agutk / rygeost / peberrod / karse / rugbrødsflager

 

ET SLAGS REJEMAD
håndpillede rejer fra nordsøen & smilende vagtelæg
tomater der smager / peber / urter / toast melba

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
blomkål på mange måder
dild / soya  ristede nødder

 

HOVEDRETTER

VÆLG MELLEM

 

12 TIMERS SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE 57C
SKINDSTEGT KYLLINGEBRYST SUPREME
12 TIMERS OKSECUVETTE AF KØDKVÆG SOUS DE VIDE 59C
KROGHÆNGT OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG +KR. 65,-

OVENSTÅENDE SERVERES MED
rødvinssauce der smager & bearnaise creme
gulerodscreme & spæde gulerødder i hyldeblomst
“brændte” nye løg & syltede skalotter
maltgrene & estragon
nye kartofler med urter & islandsk salt

VED PORTIONSANRETTET HOVEDRET UD AF HUSET
SÅ ANBEFALER VI TILKØB AF KOK

 

HOVEDRETSBUFFET +KR. 50,-

SØDMÆLKSKALV SOUS DE VIDE 56,7c
bearnaisecréme
MEGET MØR GRIS
grillet hjertesalat & timian
SOMMERGRØNT
gulerødder i hyldeblomst & “brændte” nye løg
NYOPGRAVEDE KARTOFLER
løvstilke, løg, havgus & islandsk salt
EN SLAGS CAESARSALAT
kornly fra Arla Unika & croutons
KÅLSALAT
spidskål i syrnetfløde, blåbær & saltede jordnødder

 

 

DESSERT

VÆLG MELLEM

 

4 GODE OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med sæsonaktuel tilbehør & hjemmebagt nøddeknækbrød

 

PASSIONSFRUGT, MANGO & HVID CHOKOLADE
passionsfrugtfromage & hvid chokoladeganache
karamel & mango i passionsfrugtsirup, kokos & brændt chokolade

 

CRÈME BRÛLÈE & SOMMERENS BÆR +KR. 25,-
klassisk brændt vaniljecreme
sorbet & friske bær i vanilje vinaigrette
karamel & knas

 

DESSERTBUFFET +KR. 50,-
høgelundgaard blåskimmelost & gl. knas fra arla unika
passionsfrugtfromage med mango, kokos & hvid chokolade
chokolademuffin med karamel & rabarber
småkager fra mormor jyttes kagedåse

 

 

NATMAD

VÆLG MELLEM

 

GOURMET HOTDOGS +KR. 65,-
håndlavede pølser & brioche brød
hjemmelavet tilbehør

 

FLÆSKESTEGS SANDWICH  A LA UNICO +KR. 65
confiteret & sprød brystflæsk i brioche bolle
hjemmelavet tilbehør

 

CHARCUTERI +KR. 85,-
håndlavet charcuteri & oste fra arla unika
godt brød & hjemmegjort tilbehør