MENU 4/1-14/4

 

ET ENESTÅENDE MÅLTID

SAMMENSÆT DIT EGET MÅLTID
vi retter selvfølgelig gerne til efter behov & ønsker
der skal afregnes for minimum 20 kuverter

2 serveringer fra kr. 250,-
3 serveringer FRA KR. 300,-
4 serveringer FRA KR. 400,-
5 serveringer FRA KR. 500,-

HELE PAKKEN

I RESTAURANTEN ELLER I EGET LOKALE
mousserende velkomst & saltede snacks fra køkkenet
dagens appetitvækker
forret, hovedret & dessert
vine tilpasset retterne, øl & sodavand
kaffe/te & søde sager

FROKOST (12.00-17.00) fra kr. 575,-
AFTEN (18.00-23.00) fra Kr. 695,-
SENT AFTEN inkl. valgfri natmad (18.00-02.00) fra kr. 945,-
ALKOHOLFRI -25%
BØRNEPAKKE (under 12 år) inkl. drikke fra kr. 325,-
en ekstra ret inkl. tilhørende vin +kr. 125,-
3 unikke cocktails +kr. 100,- pr. person
ekstra time +kr. 75,- pr. person

 

 

FORRETTER

VÆLG MELLEM

 

TÆRTE MED TATAR AF NORDISK LAKS
tatar af gravet nordisk laks rørt med rævesauce
vinterens urter & henlagte radiser, rygeost & peberrod
masser af dild

 

SKALDYRSBISQUE +KR. 25,-
cremet skaldyrssuppe & pocheret bønnerup fisk
stegt grønkål & friteredet palmekål
“sand” & salturt, havgus & havskum

 

3 UNIKKE “TAPAS” +KR. 75,- 

TÆRTE MED LAKSETATAR
gravad færøsk laks rørt med rævesauce
henlagte radiser / rygeost  / dild

 

MINI BURGER  A LA “REJECOCKTAIL”
håndpillede rejer i 1000 øers dressing & dansk kaviar
agurk / gemte tomater / dild

 

SKINKE FRA TROLDEGÅRDEN
en vinterlig kartoffel”mousse” med sennep
sprøde kartoffelchips / syltede sennepskorn / karse

 

HOVEDRETTER

VÆLG MELLEM

 

SØDMÆLKSCULOTTE SOUS DE VIDE  56,7C & KALVEKÆBER
SKINDSTEGT KYLLING & TARTELETKROKET
ROSASTEGT KRONDYR +KR. 75,-
OKSEMØRBRAD AF NORDJYSK NATURKVÆG +KR. 85,-

OVENSTÅENDE SERVERES MED
trøffelsauce med svampe, rødbeder & rødbedegastrik
morkel & sellerimousse
rødbedeviniagrette & syltet selleri
maltgrene & svampejord, persille & timian
lammefjords kartofler med ost der smager, hvidløg & timian a part

VED PORTIONSANRETTET HOVEDRET UD AF HUSET
SÅ ANBEFALER VI TILKØB AF KOK

 

HOVEDRETSBUFFET +KR. 50,-

BRAISSEREDE KALVEKÆBER I EGEN SAUCE
rødbeder, selleri & masser af persille
SKINDSTEGT KYLLING
grillet hjertesalat & timian
SØDMÆLKSKALV SOUS DE VIDE 56,7c
bearnaisecréme
CREMEDE KARTOFLER
lammefjords kartofler med ost der smager, hvidløg & timian
CAESARSALAT I VINTERENS KLÆDER
kornly fra Arla Unika & boghvede frite
KÅLSALAT
spidskål i syrnetfløde, abrikoser & saltede jordnødder

 

 

OSTE & DESSERT

VÆLG MELLEM

 

4 GODE OSTE FRA ARLA UNIKA
serveres med sæsonaktuel tilbehør & hjemmebagt nøddeknækbrød

 

“CITRUSTÆRTE”
mørdej, citruscreme & brændt marengs
mandariner & knas med appelsin & lime

 

CRÈME BRÛLÈE & MANGO +KR. 25,-
klassisk brændt vaniljecreme med god vanilje
mango, kokos & brændt hvid chokolade
karamel & passionsfrugt sorbet

 

DESSERTBUFFET +KR. 50,-
høgelundgaard blåskimmelost & gl. knas fra arla unika
citrustrifli med citruscréme, mørdejsknas, mandarin i yuzo & brændt marengs
krydret chokolademuffin med chokoladeganache & mango
småkager fra mormor jyttes kagedåse

 

 

NATMAD

VÆLG MELLEM

 

GOURMET HOTDOGS +KR. 75,-
håndlavede pølser & brioche brød
hjemmelavet tilbehør

 

3 FORSKELLIGE  GOURMET SANDWICH +KR. 65
laks, kylling, skinke & ost
grønt, mayo & surdejsbrød

 

CHARCUTERI +KR. 85,-
håndlavet charcuteri & oste fra arla unika
godt brød & hjemmegjort tilbehør