UNICOS JULEBUFFET UD AF HUSET FRA 1/11 2017

JULEBORDET MED SIN PYNT, VENTER PÅ I FÅR BEGYNDT
ALDRIG HAR DET VÆRET SÅ KØNT, ALDRIG HAR DET SMAGT SÅ SKØNT

 

der skal afregnes for minimum 10 kuverter
ved mindre end 10 kuverter anbefaler vi vores gourmet take away
ønskes kokke/tjenere afregnes de kr. 375,- pr. påbegyndt time
levering & opsætning fra kr. 400,- (ved minimum 20 kuverter)
rugbrød, lyst brød & smør er inkluderet i prisen

 

 

 

EN KLASSISK JULEFROKOST (6 RETTER) KR. 200,-

KOKKEN HAR SAMMENSAT EN PAKKE HVOR I EVT KAN TILKØBE JERES FAVORITTER
VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARER ÆNDRINGER

 

unicos marinerede julesild med karrysalat & kryddersild i tomat
lavvarmet nordisk laks med fennikel & urtesalat
sprængt oksebryst med pickles & peberrod
“flæskesteg” som langtidsbraiseret nakke af glad gris, sprøde svær & rødkål
grønkålssalat med granatæbler & fløde
trifli med risalamande, kirsebærgele & puffet ris (inkl. mandelgave)

 

 

SAMMENSÆT DIN EGEN JULEBUFFET

SAMMENSÆT DIN EGEN JULEFROKOST
SE JULEPAKKER & JULERETTER NEDENFOR

 

 

DEN ENKLE JULEPAKKE (7 RETTER) KR. 250,-

3 AF DET KOLDE
2 AF DET VARME & 1 AF DET GRØNNE
1 AF DET SØDE

 

DEN UNIKKE JULEPAKKE (9 RETTER) KR. 325,-

4 AF DET KOLDE
2 AF DET VARME & 1 AF DET GRØNNE
2 AF DET SØDE

 

DEN ENESTÅENDE JULEPAKKE (12 RETTER) KR. 450,-

5 AF DET KOLDE
3 AF DET VARME & 1 AF DET GRØNNE
OST & 2 AF DET SØDE

 

 

JULERETTERNE

VI TAGER FORBEHOLD FOR ENKELTE RÅVARER ÆNDRINGER

PRISERNE I PARANTES ER VED TILKØB PAKKER

 

DET KOLDE

unicos marinerede julesild med karrysalat & kryddersild i tomat (KR. 50,-)
rimmet skærising med jordskokker, citrus & dild (KR. 50,-)
lavvarmet nordisk laks med fennikel & urtesalat (KR. 50,-)
håndpillede rejer, æg fra Olsgaard, mayonnaise & hjertesalat (KR. 50,-)
carpaccio af røget okseindelår fra OMHU med raddichio & trøffelemulsion (KR. 50,-)
sprængt oksebryst med pickles & peberrod (KR. 50,-)

 

DET VARME

pandestegt fiskefilet med remoulade & grillet citron (KR. 60,-)
tartelet med andelår i svampecreme (KR. 60,-)
langtidsstegt kalv i egen sauce med stegte gulerødder & abrikoser (KR. 60,-)
svinekæber, rødbeder, kartoffel & julesauce (KR. 60,-)
“flæskesteg” som langtidsbraiseret nakke af glad gris, sprøde svær & rødkål (KR. 60,-)

 

DET GRØNNE

grønkålssalat med granatæbler & fløde (KR. 35,-)
saltbagt selleri, tyttebær & hasselnødder (KR. 35,-)
en slags caesar salat i vinterens klæder (KR. 35,-)

 

OST

høgelundgaard blåskimmelost & gl. knas fra arla unika med nødder & figner (KR. 50,-)

 

DET SØDE

mazarinkage med lokale pærer, lime & juleknas (KR. 40,-)
julemuffin med chokoladeganache & mandarin (KR. 40,-)
trifli med risalamande, kirsebærgele & puffet ris (inkl. mandelgave) (Kr. 40,-)