• Sæsonaktuelle festmenuer

    Vores retter og menuer er sammensat af sæsonnens aktuelle råvarer

    Kontakt os

Menuer og buffeter i/ud af huset

Vores menuer/buffeter skifter i takt med sæsonerne og tager udgangspunkt i de bedste råvarer, der er tilgængelige netop nu. Hver menu er sammensat med fokus på smag, kvalitet og kærlighed til det gode håndværk – og vi tager naturligvis hensyn til allergener, vegetarer, veganere og andre kosthensyn.
Har i specielle ønsker til råvarer, så retter vi gerne til. Man skal dog forvente en merpris.

Her på siden finder du de aktuelle menuer til selskaber, som enten kan nydes hos os eller leveres ud af huset. Har du særlige ønsker til retter eller vin, tilpasser vi gerne menuen – så dit arrangement bliver præcis, som du ønsker det.

Selskabspakker

Priserne er gældende ved min. 10 personer.
Er i mindre end 10 pers., anbefaler vi Kokkens favoritter, som kan ses på vores aftenkort.

Den enkle pakke ud af huset

Har i brug for duge, service, drikkevarer m.m. så klare vi også dette.

Fra 325,- kr.

Personale 475,- kr. pr. time pr. kok/tjener.

Se evt. også vores gourmet take away muligheder. 3 retters menu som kan bestilles fra 4 personer eller Social dinig menu som kan bestilles fra 8 personer.

Den enkle pakke i huset

Sammensæt selv 3 retter (forret, hovedret, dessert)

Eget lokale i 3 timer.

Drikkevarer efter forbrug.

Fra 375,- kr.

Den unikke pakke i huset

Sammensæt selv 3 retter (forret, hovedret, dessert)

Inkl. 2 glas vin/alkoholfri og kaffe/te til desserten.

Eget lokale i 3 timer.

Fra 525,- kr.

Den enestående pakke i huset

Boblende velkomst og snacks fra køkkenet.

Sammensæt selv 3 retter (forret, hovedret, dessert)

Tilhørende vinmenu, øl og alkoholfriedrikke.

Kaffe/te, vores Baileys og søde sager.

Eget lokale i 5 timer.

Inkl. hvide duge og stofservietter.

Fra 825,- kr.

Ekstra timer inkl. blød bar +75,- kr. pr. person.

De unge 14-17 år fra 695,- kr.

Børn 9-13 år fra 595,- kr.

Børnemenu til dem under 9 år inkl. drikke 395,- kr.

Den enestående pakke i huset til sent

Boblende velkomst og snacks fra køkkenet.

Sammensæt selv 3 retter (forret, hovedret, dessert)

Tilhørende vinmenu, øl og alkoholfrie drikke.

Kaffe/te, vores Baileys og søde sager.

Man har lokalet i 8 timer.

Natmad (valgfri) kl. 01.30

Bar med øl, vin og vand frem til kl. 02.00
Efter middagen er gin cocktails inkluderet.

Inkl. hvide duge og stofservietter.

Fra 1125,- kr.

Ekstra timer inkl. blød bar +75,- kr. pr. person.

De unge 14-17 år fra 695,- kr.

Børn 9-13 år fra 595,- kr.

Børnemenu til dem under 9 år inkl. drikke 395,- kr.

Sæsonaktuel menu

1. juli – 30. september 2025

Down-open-big Down-open-big

Forretter

Inkl. vores enestående surdejsbrød og pisket smør med urter.

Færøsk laks

“Tatar” af koldrøget færøsk laks
Agurk, radiser, fennikel, urter og skilt peberrodsfløde

Vesterhavstorsk 

Pocheret vesterhavstorsk og østers beurre blanc
Grillet hjertesalat, kapers, citron og peberrod

Havtaske

Sprød confiterede havtaskekæbe og muslingefumé
Variation af blomkål, røget saltmandler og friteret tang

Jomfruhummer

Cremet jomfruhummerbisque og sprøde jomfruhummer haler
Brændte” tomater , “havskum” og urteolie

Himmerlandsk okse

Carpaccio af trøffel og pebermarineret dansk oksemørbrad
Sprød salat og morkler i trøffelcreme, Gl. Knas og boghvede

Hovedretter og hovedretsbuffet

Vælg mellem:

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne (+25 kr.)

-Dansk oksemørbrad (+75 kr.)

Serveres med sæsonens Samsøgrønt, årstidens kartoffel og sauce der smager.

Bouef bearnaise (+75 kr.)

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce

Unicos hovedretsbuffet (+75 kr.)

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne (+65 kr.)

Tilkøb af  bagt færøsk laks (+65 kr.)

Ost og dessert

3 gode oste

Behørigt tilbehør

Créme brûlée

Den klassiske “brændt” franske vanilje creme
Rabarber fra Samsø, brændt hvid chokolade og rabarbersorbet

“Rødgrød” med fløde

Sommerens friske bær fra Samsø, flødeparfait og sprøde “grønne blade”
Consommé på jordbær, hyldeblomst og vanilje

Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær

Natmad

Er inkluderet i Den enestående pakke til sent.

Unicos gourmet hotdog (+75 kr.)

Briochebrød, hjemmelavet pølse, syltede løg, agurkesalat og ristede løg
Vores relish og sennep

Tartelet med kylling à la creme (+75 kr.)

Sprød butterdej, confiteret kylling a la creme med Samsøgrønt

Enestående sandwich (+75 kr.)

Et udvalg af “små” sandwich

Sæsonaktuel menu

1. oktober 2025 – 19. april 2026

Down-open-big Down-open-big

Forretter

Inkl. vores enestående surdejsbrød og pisket smør med urter.
Samme retter til alle undtagen vegetar.

Færøsk laks

“Tatar” af rødbedegravet færøsk laks
Gule beder, syltet fennikel og skilt peberrodsfløde

Jomfruhummer

Hummerbisque med sherry, sprøde jomfruhummerhaler
”Brændt” porer, karryolie og citron

Himmerlandsk okse

Carpaccio af trøffel marineret oksemørbrad
Sprød salat, morkler, trøffelcreme, Omsorg ost og boghvede

Vesterhavstorsk

Pandestegt vesterhavstorsk og brunet smør med soya og citron
Blomkål, røget mandler, salturt, tang

Samsø blomkål (V)

Blomkålspure, friteret blomkål og syltet blomkål
Røget mandler, salturt, friteret tang og brunet smør med soya og citron

Hovedretter og hovedretsbuffet

Inkl. årstidens kartoffel a part.
Der skal vælges samme retter til alle, undtagen vegetar.

Midtjysk gris eller kalvesteg sous vide

10 timers sous vide tilberedt bryst af gris
eller
6 timers sous vide tilberedt grillet kalveculotte

Servers med timian sauce, gulerødder og karamelliseret løg fra Samsø samt tyttebær

Berberi and +kr. 50,- eller fransk perlehøne

Skindstegt andebryst og andesauce med gemte brombær
eller
Saftigt og mørt perlehønebryst med timian sauce

Hertil voulevant med andeconfit/kyllingeconfit i svampe a la creme, vinterspinat

Himmerlandsk okse +kr. 25,-

Sous vide tilberedt oksecuvette og rosmarinsauce med rødbeder og solbær
Sellericreme, saltbagt selleri og syltede selleri samt grønkål
Opgrader til dansk oksemørbrad +kr. 75,-

Oksesteg bearnaise

Himmerlands okse sous vide og salat der smager
Unikke fritter*, rødvinssauce og lun luftig bearnaise*
Opgrader til dansk oksemørbrad +kr. 75,-
*Ud af huset uden kok, stegte kartofler og kold bearnaise creme.

Vinter på Samsø (V)

Kartoffelgalette og lun rosmarinvinaigrette med rødbeder og solbær
Sellericreme, saltbagt selleri og syltede selleri samt grønkål

Unicos hovedretsbuffet +75 kr.

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Fransk perlehøne

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonens grønt fra Samsø

Salat der smager

Ost og dessert

4 gode oste

Behørigt tilbehør

Chokolade panna cotta

Kirsebær i egen sauce, chokoladeknas og sorbet fra Okkels

Romparfait

Flødeparfait med rom og vanilje
Mango og passionsfrugt i egen sauce, karamel og guldknas

Okkels isdessert

Sæsonens is fra Okkels , chokoladeknas og årstidens frugt/bær

Natmad

Er inkluderet i Den enestående pakke til sent.

Unicos gourmet hotdog (+75 kr.)

Briochebrød, hjemmelavet pølse, syltede løg, agurkesalat og ristede løg
Vores relish og sennep

Tartelet med kylling à la creme (+75 kr.)

Sprød butterdej, confiteret kylling a la creme med Samsøgrønt

Enestående sandwich (+75 kr.)

Et udvalg af “små” sandwich

Sæsonaktuelle menuer med smag og omtanke – året rundt i Aarhus

Hos os er menuen aldrig statisk – vi lader årstiderne og råvarerne bestemme. Vores sæsonmenuer tager udgangspunkt i friske, danske råvarer med fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed. Uanset om du planlægger et selskab, en reception, en firmafest eller bare vil nyde et måltid med omtanke, tilbyder vi nøje sammensatte menuer, der passer til årstidens stemning og ingredienser.

Vi skifter løbende udvalget, så du altid får noget nyt og velsmagende – med respekt for både klassikere og moderne detaljer. Der er naturligvis mulighed for tilpasning til allergier, vegetarer, veganere og andre særlige hensyn.

Stemningsbillede fra Restaurant Unico, hvor køkkenchef Anders hælder bobler i glas

Uanset om du besøger os i vores restaurant lidt uden for Aarhus eller vælger mad ud af huset, er du sikret en sæsonmenu, hvor håndværk og råvarevalg går hånd i hånd.

John Doe