alle har ret til et godt måltid mad

ET FESTMÅLTID

SELSKABER 2025

Priser er gældende ved min. 20 pers.


Den enkle pakke i huset

Sammensæt selv 3 retter (forret,hovedret,dessert)

Eget lokale i 3 timer.

Drikkevarer efter forbrug.

Fra Kr. 375,-


Den enkle pakke ud af huset fra Kr. 295,-

Personale Kr. 475,- pr. time pr. kok/tjener.

Har i brug for duge, service, drikkevarer m.m. så klare vi også dette.

Se evt. også vores GOURMET MENU takeaway, som kan bestilles fra 4 pers. og opefter.


Den unikke pakke i huset

Sammensæt selv 3 retter (forret,hovedret,dessert)

Inkl. 2 glas vin og kaffe/te til desserten.

Eget lokale i 3 timer.

Fra Kr. 525,-

Ekstra timer inkl. blød bar +Kr. 75,- pr. person.


Den enestående pakke i huset

Boblende velkomst og snacks fra køkkenet.

Sammensæt selv 3 retter (forret,hovedret,dessert)

Tilhørende vinmenu, øl og alkoholfriedrikke.

Kaffe/te, vores Baileys og søde sager.

Eget lokale i 5 timer.

Inkl. hvide duge og stofservietter.

Fra Kr. 745,-

Ekstra timer inkl. blød bar +Kr. 75,- pr. person.


De unge og børn i huset

(Den unikke og enestående pakke)

Fra 6-14 år -30%

Fra 14-17 år -20%

Vi laver gerne børnemenuer til dem under 6 år.


MADEN OG DRIKKE.

Vores retter og menuer er sammensat af sæsonnens aktuelle råvarer. Vi tager forbehold for enkelte ændringer i forhold til beskaffenheden.

Vi tager selvfølgelig hensyn til allegener, vegetar, veganer m.fl.

Der kan tilkøbes ekstra retter og natmad samt diverse cocktails.

Har i specielle ønsker, retter vi gerne til. Der kan evt. være en merpris. Ønsker til vin kan også tilpasses.


PRAKTISK INFO.

Selskaber/arrangementer kan kun bookes via mail, og reservationen er først gældende når I har modtaget en bekræftelse.

Senest 2-3 uger før afholder vi et møde hvor jeres selskab/arrangement planlægges. Maden, vinen, bordplan, opdækning, kosthensyn, m.m.


Vi lægger ganske ENKELT, en ære i at gøre jeres UNIKKE fest, til en ENESTÅENDE oplevelse for jer og jeres gæster.

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 10/1-20/4


FORRETTER

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør


Vesterhavs ceviche

Gule beder, kinaradis

Peberrod, rygeost, karse


Krabbe på glatis

Krabbe salat rørt med tabasco og tomatemulsion 

Gemte tomater, dild, rischips


Pandestegt Vesterhavsfisk

Cremet hummersauce, fennikel, tang, citron


HOVEDRETTER

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-

Serveres med sæsonnens Samsøgrønt

Årstidens kartoffel og sauce der smager


Bouef bearnaise +Kr. 50,-

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce


Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonnens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-

Tilkøb af  bagt færøsk laks +Kr. 60,-


OST OG DESSERT

 

4 gode oste

Behørigt tilbehør


Chokolade panna cotta

Solbær, brændt chokolade, sorbet


”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids

Citroncouli, vaniljeis


Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær


NATMAD


Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-

Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 21/4-6/7


FORRETTER

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør


Koldrøget færøsk laks

Kinaradis, agurk, citron, dild

Peberrodsfløde skilt med urteolie, rischips


Hvide asparges

Håndpillede rejer, hollandaisecreme

Citron, toast Melba, et hav af urter


Tarteletter

Med høns i asparges, tyttebær, karse


HOVEDRETTER

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-

Serveres med sæsonnens Samsøgrønt

Årstidens kartoffel og sauce der smager


Bouef bearnaise +Kr. 50,-

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce


Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonnens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-

Tilkøb af  bagt færøsk laks +Kr. 60,-


OST OG DESSERT

 

4 gode oste

Behørigt tilbehør


Créme brûlée

Rabarber, brændt chokolade, sorbet


”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids

Citroncouli, vaniljeis


Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær


NATMAD


Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-

Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 7/7-28/9


FORRETTER

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør


Koldrøget færøsk laks

Kinaradis, agurk, citron, dild

Peberrodsfløde skilt med urteolie, rischips


Grillet kammuslinger

Samsø ærter, hollandaise

Brødtuilles, citron, dild


Pandestegt Vesterhavsfisk

Cremet hummersauce

Fennikel, tang, citron


HOVEDRETTER

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-

Serveres med sæsonnens Samsøgrønt

Årstidens kartoffel og sauce der smager


Bouef bearnaise +Kr. 50,-

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce


Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonnens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-

Tilkøb af  bagt færøsk laks +Kr. 60,-


OST OG DESSERT

 

4 gode oste

Behørigt tilbehør


Créme brûlée

Sommerens bær, brændt chokolade, sorbet


”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids

Citroncouli, vaniljeis


Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær


NATMAD


Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-

Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

DE SÆSONAKTUELLE RETTER 29/9-21/12


FORRETTER

Serveres med vores surdejsbrød og pisket smør


Rødbedegravet laks

Gule beder, glaskål, maltgrene, karse

Peberrodsfløde skilt med urteolie


Tatar af torskefisk-ceviche med "kaviar"

Kinaradis, Rischips, tang

Citron og hvidvinsvinaigrette


Muslinge/hummerbisque med sherry og karry

Hummerhaler, muslinger, juliennegrønt

Filodejs chips, brændt porer, dild


HOVEDRETTER

Vælg mellem

-Sous vide kalvesteg

-Himmerlandsk oksesteg

-Fransk perlehøne

-Dansk oksemørbrad +Kr. 50,-

Serveres med sæsonnens Samsøgrønt

Årstidens kartoffel og sauce der smager


Bouef bearnaise +Kr. 50,-

Ribeye med Maitre d´hotel-smør, syltet hvidløg

Unikke fritter og salat der smager

Lun bearnaise og rødvinssauce


Unicos hovedretsbuffet +Kr. 75-

Himmerlandsk okse

Unicos porchetta af frilandsgris

Rødvinssauce og bearnaisecreme

Årstidens kartoffel

Sæsonnens grønt fra Samsø

Salat der smager

Tilkøb af fransk perlehøne +Kr. 45,-

Tilkøb af  bagt færøsk laks +Kr. 60,-


OST OG DESSERT

 

4 gode oste

Behørigt tilbehør


Créme brûlée

Mørke bær, brændt chokolade, sorbet


”Kung fu”

Citronfromage, hvidchokolade, lakrids

Citroncouli, vaniljeis


Okkels isdessert

Knas, årstidens frugt/bær


NATMAD


Unicos gourmet hotdog Kr. 75,-

Tartelet med kylling a la creme Kr. 75,-

BOOKING AF SELSKABER

Vi gør opmærksom på at booking af selskaber i en af vores restauranter KUN KAN SKE VIA MAIL
& at reservationen først er gældende når du/i modtager bekræftelse pr. mail
læs venligst nedenstående information om lokaler & minimums priser igennem
Kontakt os
Share by: