hver søndag og alle dage i skolernes ferie samt julen

SMØRREBRØDSSØNDAG

SMØRREBRØDSSØNDAG
Smørrebrød ad libitum. Hver søndag fra kl. 11.30. Bordet skal forlades senest kl. 15.30.
Tilbydes også tirsdag-søndag i hele december.

Skal vælges til hele bordet.

Mulighed for børnemad til de mindste.

KONCEPTET

Serveres ved bordene i smørrebrødstårne.

Kokkene laver et udvalg til at starte på.
Herefter kan der vælges fra kortet, blandt de enkle, unikke og enestående smørrebrød,

alt efter smag og behag, lyst og behov.

Kr. 175,-

UNICOS SMØRREBRØDSKORT

Enkle, unikke og enestående smørrebrød.


DE ENKLE

Kartoffelmad

Kartofler, god mayonnaise, løg og sennep

Kogt skinke

"Italiensk salat", ærtecreme, ”røræg” med trøffel

Ribbensteg af frilandsgris

Rødkål, agurkesalat, flæskesvær

"Rullepølse"

Dansk porchetta, sky, løg, sennep

Æggemad

Øko æg, gemte tomater, god mayo, karse


DE UNIKKE

Solbærsild

Rødbeder, solbær, peberrod, løg

Karrysild

Cremefraiche, karrymayonnaise, knuste æg, asier

Dildsild

Æg, sauce tatar, fennikel

Kokkens natmad

Leverpostej, Skagensskinke, svampe, sky, løg

Hønsesalat "danoise"

Kylling i karry, rabarber, agurkesalat, bacon

DE ENESTÅENDE

Koldrøget færøsk laks

Peberrodscreme, agurk i snaps, radiser, frisé

Unicos gravad laks

Pocheret æg, citronmayonnaise, rævesauce, dild

Færøsk laksemousse

Hjertesalat, fennikel, blegselleri, rygeost, dild

Himmerlandsk roastbeef

Grov remoulade, agurkesalat, spejlæg, peberrod

En ostemad

Fætter kras, sky, sennep, løg, æggeblomme, rom

Share by: