ALT GODT FRA HAVET 6. APRIL KL. 18.00
En aften med fokus på havets frugter.
Vores køkken har sammensat en menu bestående af 9 serveringer, "små som store", med fokus på fisk og skaldyr.
Hertil har Mikael fra VINOTHEKET sammensat en vinmenu, som han selv kommer og servere og præsentere.
Mulighed for at købe de udvalgte vine med hjem til en unik pris.
9 serveringer
Inkl. vin/saft menu
kr. 999,-
DEN GODE START
VELFÆRDS LAKS
Laksetatar, østers, danske "kaviar" og vagtelæg
NORDSØREJER I "KLASSISK INDPAKNING"
Håndpillede rejer, god mayo, karse og brioche
ØSTERS HOS MORMOR
Østers i egen vinaigrette med syrnet fløde og peberrod
STORM VED VESTKYSTEN
Skummende fiskesuppe, blåmuslinger og strandsand
Cremant du Jura Blanc, Domaine Baud
DE ENKLE, UNIKKE OG ENESTÅENDE RETTER
KAMMUSLING PÅ BESØG I DRIVHUSET
”Grillet” kammusling, agurk, et hav af urter og masser af citron
Altos De Cristimil, Albarino, 2022, Rias Baxias
LÆSØ HUMMER PÅ FERIE I ITALIEN
Jomfruhummer i åben "ravioli", tomater, dansk "parmesan" og hummer Mousseline
Pinot Gris 2018, Michel Koch, Alsace
EN FLADFISK I KÅLMARKEN
Pighvar, blomkål, røget salt mandler og brunet smør
Chardonnay Löss 2021, Weingut H. Sauer
EN VESTERHAVSFISK I HØNSEHUSET
Pandestegt Vesterhavsfisk, svampe og morkler i hønseglace samt sauce supreme med trøffel
Bourgogne Cuvée H Pinot Noir 2021, Herve Kerlann
DEN GODE AFSLUTNING
KAFFE I GODT SELSKAB
Vores hjemmelavet Baileys med rom og chokolade
Enkelt - Unikt - Enestående
Husk: Der er altid gratis parkering ved restauranten
Idunnu APS
Cvr. 44554925
Alle priser på denne hjemmeside
er inkl. moms.
Åbningstider frem til 1. april
mandag Lukket
tirsdag-torsdag 11:00-22:00
fredag 11:00-23:00
lørdag 8:00-23:00
søndag 8:00-19:00
helligdage 8:00-22.00
køkkenet lukker to timer før ovenstående
Åbningstider fra 1. april
mandag-fredag 10:00-23:00
lørdag 8:00-23:00
søndag og helligdage 8:00-22.00
køkkenet lukker to timer før ovenstående