en aften i gastronomiens tegn

ALT GODT FRA HAVET 6. APRIL

ALT GODT FRA HAVET 6. APRIL KL. 18.00

En aften med fokus på havets frugter.

Vores køkken har sammensat en menu bestående af 9 serveringer, "små som store", med fokus på fisk og skaldyr.

Hertil har Mikael fra VINOTHEKET sammensat en vinmenu, som han selv kommer og servere og præsentere.

Mulighed for at købe de udvalgte vine med hjem til en unik pris.


9 serveringer

Inkl. vin/saft menu

kr. 999,-


DEN GODE START


VELFÆRDS LAKS

Laksetatar, østers, danske "kaviar" og vagtelæg


NORDSØREJER I "KLASSISK INDPAKNING"

Håndpillede rejer, god mayo, karse og brioche


ØSTERS HOS MORMOR

Østers i egen vinaigrette med syrnet fløde og peberrod


STORM VED VESTKYSTEN

Skummende fiskesuppe, blåmuslinger og strandsand


Cremant du Jura Blanc, Domaine Baud


DE ENKLE, UNIKKE OG ENESTÅENDE RETTER


KAMMUSLING PÅ BESØG I DRIVHUSET

”Grillet” kammusling, agurk, et hav af urter og masser af citron

Altos De Cristimil, Albarino, 2022, Rias Baxias


LÆSØ HUMMER PÅ FERIE I ITALIEN

Jomfruhummer i åben "ravioli", tomater, dansk "parmesan" og hummer Mousseline

Pinot Gris 2018, Michel Koch, Alsace

 

EN FLADFISK I KÅLMARKEN

Pighvar, blomkål, røget salt mandler og brunet smør

Chardonnay Löss 2021, Weingut H. Sauer


EN VESTERHAVSFISK I HØNSEHUSET

Pandestegt Vesterhavsfisk, svampe og morkler i hønseglace samt sauce supreme med trøffel

Bourgogne Cuvée H Pinot Noir 2021, Herve Kerlann


DEN GODE AFSLUTNING


KAFFE I GODT SELSKAB

Vores hjemmelavet Baileys med rom og chokolade


Enkelt - Unikt - Enestående

    Share by: