hver fredag og lørdag fra kl 17.00

UNICOS GOURMET

UNICO GOURMET

Skal bestilles til hele bordet.

Kan også forudbestilles andre dage, til mindre selskaber (min. 8 pers), både frokost og aften.


Menuen frem til 20/4.


VELFÆRDS LAKS FRA FÆRØERNE
Laksetatar, østers, danske ”kaviar” og vagtelæg

Riesling Feinherb Unisono, Weingut Gallé, Rheinhessen, Tyskland

kr. 90,- pr. glas

 

 HAVETS FRUGTER PÅ BESØG I DRIVHUSET
Hummerbisque, Vesterhavsfisk, urter og gemte tomater

V1, Weingut Münzenrieder, Burgenland, Østrig

kr. 70,- pr. glas


NORDJYSK RIBEYE PÅ CHARTERFERIE I EGYPTEN
Ribeye, selleri og rødbede dukkah
Sauce bordelaise med beder og sprængt tunge

 Côtes Du Rhone, Vielles Vignes "Châteaunneuf Du Pape", Olivier Hillaire, Rhone, Frankrig

kr. 90,- pr. glas


KOENS SKATTEKAMMER
3 danske håndværksoste med behørigt tilbehør

 2 glas portvin, Tawny og Ruby Port, PortoCais, Portugal

kr. 100,- for de to glas


"KØBENHAVNERSTANG"
Crème brulé, ananas, mango, passion og ”guld”chokolade

Petit Manseng Doux, Domaine Denis Tastet, Côtes De Gascogne, Frankrig

kr. 80,- pr. glas


3, 4 ELLER 5 RETTER


3 retter kr. 333,-

Havets frugter - Nordjysk ribeye - Koens skattekammer eller "Københavnerstang"


4 retter kr. 444,-

Velfærds laks - Havets frugter - Nordjysk ribeye - Koens skattekammer eller "Københavnerstang"


5 retter kr. 555,-

Alle retter


HELE PAKKEN

Snacktårn og bobler
Vin/øl/saftmenu ad libitum
Kaffe, vores Bailyes og små søde sager
til 3, 4 eller 5 retter +kr. 444,-


Share by: