UNICO GOURMET
Skal bestilles til hele bordet.
Kan også forudbestilles andre dage, til mindre selskaber (min. 8 pers), både frokost og aften.
Menuen frem til 20/4.
VELFÆRDS LAKS FRA FÆRØERNE
Laksetatar, østers, danske ”kaviar” og vagtelæg
Riesling Feinherb Unisono, Weingut Gallé, Rheinhessen, Tyskland
kr. 90,- pr. glas
HAVETS FRUGTER PÅ BESØG I DRIVHUSET
Hummerbisque, Vesterhavsfisk, urter og gemte tomater
V1, Weingut Münzenrieder, Burgenland, Østrig
kr. 70,- pr. glas
NORDJYSK RIBEYE PÅ CHARTERFERIE I EGYPTEN
Ribeye, selleri og rødbede dukkah
Sauce bordelaise med beder og sprængt tunge
Côtes Du Rhone, Vielles Vignes "Châteaunneuf Du Pape", Olivier Hillaire, Rhone, Frankrig
kr. 90,- pr. glas
KOENS SKATTEKAMMER
3 danske håndværksoste med behørigt tilbehør
2 glas portvin, Tawny og Ruby Port, PortoCais, Portugal
kr. 100,- for de to glas
"KØBENHAVNERSTANG"
Crème brulé, ananas, mango, passion og ”guld”chokolade
Petit Manseng Doux, Domaine Denis Tastet, Côtes De Gascogne, Frankrig
kr. 80,- pr. glas
3, 4 ELLER 5 RETTER
3 retter kr. 333,-
Havets frugter - Nordjysk ribeye - Koens skattekammer eller "Københavnerstang"
4 retter kr. 444,-
Velfærds laks - Havets frugter - Nordjysk ribeye - Koens skattekammer eller "Københavnerstang"
5 retter kr. 555,-
Alle retter
HELE PAKKEN
Snacktårn og bobler
Vin/øl/saftmenu ad libitum
Kaffe, vores Bailyes og små søde sager
til 3, 4 eller 5 retter +kr. 444,-
Husk: Der er altid gratis parkering ved restauranten
Idunnu APS
Cvr. 44554925
Alle priser på denne hjemmeside
er inkl. moms.
Åbningstider frem til 1. april
mandag Lukket
tirsdag-torsdag 11:00-22:00
fredag 11:00-23:00
lørdag 8:00-23:00
søndag 8:00-19:00
helligdage 8:00-22.00
køkkenet lukker to timer før ovenstående
Åbningstider fra 1. april
mandag-fredag 10:00-23:00
lørdag 8:00-23:00
søndag og helligdage 8:00-22.00
køkkenet lukker to timer før ovenstående