en aften i gastronomiens tegn

DANSKE ASPARGES

DANSKE ASPARGES 24/5. KL. 18.00.

En aften med fokus på danske asparges.

Vores køkken sammensætter en menu bestående af 9 serveringer, "små som store", med fokus på asparges.

Hertil vil Mikael fra VINOTHEKET sammensætte en vinmenu, som han selv kommer og servere og præsentere.

Mulighed for at købe de udvalgte vine med hjem til en unik pris.


9 serveringer

Inkl. vin/saft menu

kr. 999,-


DEN GODE START


ASPARGES SURF´N TURF

Grønne asparges, tatar af himmerlandsk okse, østers og kaviar


ASPARGES MARKEN

Grønne asparges, spiselig muldjord og ukrudt


APSPARGES I SKAGEN

Grønne asparges, tatarsauce, Skagensskinke og toast Melba


ASPARGES PÅ SEJLTUR I NORDSØEN

Hvide Asparges som veloute og nordsørejer


ASPARGES I HØNSEHUSET

Hvide asparges, confiteret kylling og fuglegræs


Cremant de Bourgogne, Cuvée Millesimée 2019, Létourneau

Cremant de Bourgogne, "Grande Reserve", Létourneau


DE ENKLE, UNIKKE OG ENESTÅENDE RETTER


ASPARGES PÅ STRANDTUR

Hvide asparges, Vesterhavsfisk, citron, hollandaise, strand "sand" og urter

Macon-Lugny 2021, Létorneau


ASPARGES PÅ SKOVTUR

Grønne asparges, sommerbuk, kantareller, trøffel, vild sauce og skovens urter

Prellenkirchen 2021, Blaufränkisch, Philip Gassl


ASPARGES PÅ AFVEJE

Hvide asparges, champagne, citron, hvid chokolade og lakrids

Trésor 2020, Petit Manseng, Denis Tastet


DEN GODE AFSLUTNING


KAFFE I GODT SELSKAB

Vores hjemmelavet Baileys med rom og chokolade


Enkelt - Unikt - Enestående



Enkelt - Unikt - Enestående


    Share by: