hver søndag og alle dage i skolernes ferie samt julen

SMØRREBRØDSSØNDAG

SMØRREBRØDSSØNDAG
Smørrebrød ad libitum
Hver søndag fra kl. 11.30. Bordet skal forlades senest kl. 15.30
(og alle dage i skolernes ferier, påsken, pinsen og hele december)

Skal vælges til hele bordet. Mulighed for børnemad til de mindste.


KONCEPTET

Serveres ved bordene i smørrebrødstårne.

Kokkene laver et udvalg til at starte på.
Herefter kan der vælges fra kortet, blandt de enkle, unikke og enestående smørrebrød,

 alt efter smag og behag, lyst og behov.

kr. 175,-


DE ENKLE

 

Spegepølse, kartoffel, æggeblomme og peberrod

 

Kogt skinke, italiensk salat, æg royal og trøffel

 

Ribbensteg af frilandsgris, rødkål, agurkesalat og sennep

 

Rullepølse, sky, løg og sennep

 

Unicos leverpostej, rødbeder, svampe og bacon

 

DE UNIKKE

 

Årstidens sild

 

Laksemousse, æbler, fennikel og dild

 

Æg, tomat, håndpillede Nordsørejer og karse

 

”Dyrlægens natmad” Unicos leverpostej, saltkød af kalvetunge, sky og løg

 

Fætter kras, sky, sennep, løg og æggeblomme i Hansens rom

 

DE ENESTÅENDE

 

Vesterhavsfisk, håndpillede Nordsørejer, sauce tatar og citron

 

Laksetatar, østers, vagtelæg og dild

 

Rørt kalvetatar, pocheret æg, bearnaisecreme og kartoffelchips

 

Himmerlandsk roastbeef, grov remoulade, spejlæg og peberrod

 

Hønsesalat, svampe, morkler og Skagensskinke

Share by: